איך עושים את זה? אני רוצה לכתוב טור קבוע בעיתון. איך משכנעים אותם לקבל אותי?
מ מורן ליטל מיס New member 19/3/06 #1 איך עושים את זה? אני רוצה לכתוב טור קבוע בעיתון. איך משכנעים אותם לקבל אותי?
F Freaking Eyes New member 19/3/06 #2 גם אני רוצה..מחפשת עיתון מתאים תשלחי מכתב לעיתון ששם את רוצה לכתוב, רצוי עם דוגמה למה שאת רוצה לכתוב ואם הם יהיו מעוניינים הם כבר יחזירו לך תשובה.
גם אני רוצה..מחפשת עיתון מתאים תשלחי מכתב לעיתון ששם את רוצה לכתוב, רצוי עם דוגמה למה שאת רוצה לכתוב ואם הם יהיו מעוניינים הם כבר יחזירו לך תשובה.
מ מ ה פ כ ן New member 20/3/06 #3 אם יש לך סיפור מעניין... אתה יכול לכתוב את הסיפור או דוגמא שלו. תתחיל בפניה לכל מיני אתרי אינטרנט ומשם תתגלגל. לאט לאט תשתפר בכתיבה וקהל הקוראים שלך יאהב אותך, יעביר תגובות חיוביות למערכת ולמערכות עיתונים אחרים, וכך תמשיך. זה תהליך לא קל אבל בהחלט אפשרי, מנסיון...
אם יש לך סיפור מעניין... אתה יכול לכתוב את הסיפור או דוגמא שלו. תתחיל בפניה לכל מיני אתרי אינטרנט ומשם תתגלגל. לאט לאט תשתפר בכתיבה וקהל הקוראים שלך יאהב אותך, יעביר תגובות חיוביות למערכת ולמערכות עיתונים אחרים, וכך תמשיך. זה תהליך לא קל אבל בהחלט אפשרי, מנסיון...