איך עושים את שביל החלב? (בחזה)

איך עושים את שביל החלב? (בחזה)

היי למיטב ידעתי רו פול, הוא גבר שחי כגבר לא עשה שום ניתוח ולא לקח הורמונים. עם זאת התמונות הוא/היא נראית אישה, כך שהחזה נראה אמיתי ויש שביל בין שני חלקי החזה... איך עושים את זה? צרפתי לפה תמונות שתראו על מה אני מדברת.... איך עושים את השביל הזה בין השדיים גם מבלי לקחת הורמונים? תודה!

DarlingAdam

New member
עד כמה שידוע לי,

שמים משהו מלאכותי ואז מרימים את שריר החזה והעור שיש שם ו"משעינים" אותו על הציץ המלאכותי, כך שהוא יוצר "חריץ". אפשר לקנות כאלה, או להכין מגרביים, או משהו שאני מכיר, שזה לקנות חזיה מרופדת ולשים בתוכה כריות כתפיים שנגזרו מחולצת אייטיז. הצורה מתאימה. :)

בנוסף לכך

אני חושבת שעושים כל מיני טריקים אופטיים בעזרת סומק כהה בטמצע וזה נותן את מראה הצל והעומק

ניבי נ

New member
ובשניים מהמקרים הספציפיים שבתמונות

מדובר בין היתר גם בשימוש ב-photoshop לעריכת התמונה...

שאלה און-טופיק

ראיתי תמונות של טרנסיות אשר לא נראה כי הן על הורמונים, כלומר יש להן מבנה גוף זכרי לחלוטין אבל יש להן שדיים, שדיים גדולים ושופעים אפילו. מאיפה יש להן שדיים, אם לא מההורמונים? לא ייתכן שהכל זה סיליקון, נכון?

Keanne

New member
../images/Emo32.gifלא רוצה לפתוח שירשור חדש,אבל..

עלתה לי מחשבה די טיפשית. יש את הטיפול הזה בלייזר להסרת שיער,ויש משהו לאנשים עם פדחת(או מה שזה מצטער על הבורות) וטיפול בלייזר שמצמיח שיער... מה עם טיפול כזה בשביל שיער פנים?

אורי 0

New member
בשביל שער פנים יש הורמונים

(כלומר, להצמיח שער על הפנים) שבמקביל גם יכולים לעשות לך קרחת, וחצ'קונים. (אז למה במשפחה שלי לגברים אין קרחת? חסר לנו T?)

Keanne

New member
חחחח אני יודע:)

אבל זה יעשה אותי שעיר כמו לא יודע מה.. :\

זה בעיקר תורשתי

אחר-כך באה ההשפעה של הורמונים זכריים וגורמת למה שתורשתי להתבטא.

למעלה