איך עושים בדיקה לאיידס ובחשאיות ? מצפה לתשובה , תודה
T tevagil New member 9/2/03 #2 אין בעיה בירושלים זה בבית הדסה ברחוב שטראוס, ויש בעוד ערים אין צורך להזדהות. לוקח אני חושב שבועיים לקבל תשובה
אין בעיה בירושלים זה בבית הדסה ברחוב שטראוס, ויש בעוד ערים אין צורך להזדהות. לוקח אני חושב שבועיים לקבל תשובה
D Dr Yaniv New member 9/2/03 #3 בדיקה לאיידס ובחשאיות 1 בכל בי"ח גדול יש מרפאה והבדיקה אנונימית 2 משרד הבריאות פתח מרפאה אנטונימית לכל נושא מחלות מין באיזור תחנה מרכזית כמדומני אם אמצא את הכתובת אעדכן ואם מישהו אחר יזכיר לנו נודה לו בברכה ד"ר יניב
בדיקה לאיידס ובחשאיות 1 בכל בי"ח גדול יש מרפאה והבדיקה אנונימית 2 משרד הבריאות פתח מרפאה אנטונימית לכל נושא מחלות מין באיזור תחנה מרכזית כמדומני אם אמצא את הכתובת אעדכן ואם מישהו אחר יזכיר לנו נודה לו בברכה ד"ר יניב
T tevagil New member 10/2/03 #7 לא חושב ניגשים עם הפתק ומקבלים את התשובה. בכל מקרה יש שם הרבה ביישנים כמוך ולא תרגיש רע שם...
G gos New member 10/2/03 #8 הבעיה היא אחרת זה רחוק לי ... ואין לי רישיון נהיגה (אני לא מבוגר כמו שאולי אתה חושב) אני גורר חבר לשם לא נעים לי לגרור פעמיים... מבין ? יש דרך לקבל תוצאות בטלפון?
הבעיה היא אחרת זה רחוק לי ... ואין לי רישיון נהיגה (אני לא מבוגר כמו שאולי אתה חושב) אני גורר חבר לשם לא נעים לי לגרור פעמיים... מבין ? יש דרך לקבל תוצאות בטלפון?