הי, אכלתי ב"אום" בהוד השרון "גבינאש עם גנאש", עוגת גבינה על בצק פריך, וזה היה פשוט... להתעלף. הבצק הפריך שלהם זה משהו שלא אכלתי כמוהו בחיים, פשוט טעים. יש לכם אולי טיפים איך לעשות בצק פריך ממש טעים? תודה!
קודם כל כמובן חשובה ההתעסקות...הבצק הזה רגיש והתעסקות מיותרת תפגע בפריכות שלו. בסופו של דבר הפריכות היא חלק מהטעם...ברגע שהבצק הזה נהיה קריספי מבחינתי לא משנה מה שמו בו אני ישר אדחה אותו. בכל מקרה השילובים(הכמויות ביחס לכמויות החומרים הבסיסיים...אז אני כותבת רק שילובים) גרירת לימון ואגוזי מלך קצוצים סוכר וניל ושקדים טחונים גרירת תפוז ושוקולד מריר מגורר וכמובן שהכל עניין של דימיון...תבחרי את הטעמים שאת הכי אוהבת ותשלבי אותם