איך עושים בצק פריך ממש טעים?

נירש

New member
איך עושים בצק פריך ממש טעים?

הי, אכלתי ב"אום" בהוד השרון "גבינאש עם גנאש", עוגת גבינה על בצק פריך, וזה היה פשוט... להתעלף. הבצק הפריך שלהם זה משהו שלא אכלתי כמוהו בחיים, פשוט טעים. יש לכם אולי טיפים איך לעשות בצק פריך ממש טעים? תודה!
 

bali

New member
מנהל
להחליף חלק מהקמי בשקדים טחונים דק דק דק

זה מעשיר את הבצק ונותן לו נימוחות שאין עם קמח בלבד. חוץ מזה במקום סוכר אבקת סוכר. וחוץ מזה - מינימום עיבוד, וקירור טוב לפני העבודה איתו.
 

bali

New member
מנהל
מהקמי = מהקמח כמובן ../images/Emo163.gif

 

chen010189

New member
הנה כמה שילובים שניסיתי עד היום:

קודם כל כמובן חשובה ההתעסקות...הבצק הזה רגיש והתעסקות מיותרת תפגע בפריכות שלו. בסופו של דבר הפריכות היא חלק מהטעם...ברגע שהבצק הזה נהיה קריספי מבחינתי לא משנה מה שמו בו אני ישר אדחה אותו. בכל מקרה השילובים(הכמויות ביחס לכמויות החומרים הבסיסיים...אז אני כותבת רק שילובים) גרירת לימון ואגוזי מלך קצוצים סוכר וניל ושקדים טחונים גרירת תפוז ושוקולד מריר מגורר וכמובן שהכל עניין של דימיון...תבחרי את הטעמים שאת הכי אוהבת ותשלבי אותם
 

נירש

New member
תודה, אחלה רעיונות!

אנסה ואדווח
 
למעלה