אז ככה
1. ה-ROM MANAGER זו תוכנה שמה שהיא עושה זה לשדרג את התפריט ה-RECOVERY של הגלקסי. השיפורים הם היכולת לבצע גיבויים ושיחזור של גיבויים. אלו גיבויי NANDROID מלאים או חלקיים, בהתאם לצורך. האפליקציה עצמה גם מאפשר לך לנהל את הגיבויים מתוך המכשיר במוד עבודה רגיל. 2. לא מכיר את MY BACKUP אבל כן את TITANIUM (יש לי אותה בגרסת PRO, תשלום). היא מבצעת גיבוי מלא של אפליקציה + מידע. זה מבוצע גם לאפליקציות מערכת כמו החייגן, אנשי קשר וכד'. היא יודעת לעשות כמה גיבויים אחורה, בהתאם להגדרות. יש בה רק סכנה אחת - כשמחליפים ROM צריך להיזהר לא לשחזר *הכל* כי יש הגדרות של תוכנות שלא מתאימות לגרסאות חדשות יותר של אותן תוכנות ועלולות לגרום לאותן תוכנות להתנהג מוזר. לדוגמא, אחרי שהחלפתי ROM מזה של סלקום לפיילוט, היו לי כמה דברים מוזרים. אחד מהם שנעלמו לי כל האייקונים של החייגן, אנשי קשר וכו' משורת ההפעלה למטה. הייתי צריך לנקות את ה-DATA של ה-LAUNCHER כדי שהם יופיעו בחזרה. לגבות אנשי קשר - זה עובד יפה, למרות שאת זה אפשר לעשות גם קצת אחרת. בכל מקרה תוכנה מומלצת מאוד, אפילו בגרסא החינמית. 3. אם אתה רוצה לבצע גיבוי NAND מלא ויש לך פיילוט כמו שאני רואה, החיים שלך קלים. כנס ל-RECOVERY. הקרנל שמגיע עם הרום הזה מכיל ב-RECOVERY שלו גם את כל היכולות של ה-RECOVERY המיוחד של ROM MANAGER (נקרא CLOCKWORK MOD או CWM בקיצור). לכן, אתה בעצם לא צריך להתקין כלום. רק תיכנס לריקוברי, תבחר באפשרויות גיבוי ותבצע גיבוי מלא. רק הערת אגב - גיבוי מלא מגבה גם את תיקיית EFS המאוד מאוד חשובה של המכשיר! כשאתה מחזיר גיבוי מלא אתה דורס אותה בחזרה, אז קח בחשבון כי שם יש את ההגדרות הייחודיות לטלפון + הגדרות גישה לרשת הסלולרית. אם אתה באותה רשת סלולרית כנראה שלא תהיה לך בעיה
.