איך עושים גיבוי מערכת בוינ 10

100W

Member
יש לאשתי מחשב נייד וינ 10. אני מנסה לעשות אימג' של כונן C למקרה של קריסה.
לא מצליח להבין איך עושים את זה.
לי יש נייח וינ 10. לפני הרבה זמן, לא זוכר איך, שמתי לו על הצג קיצור דרך ללוח הבקרה (ראו תמונה) ומזה אני יודע מה לעשות לצורך גיבוי המערכת (הכנתי לעצמי דף הנחיות).
אבל אינני זוכר איך שמתי אצלי את לוח הבקרה ולכן אינני יודע איך לשים בנייד, ובלי לוח בקרה אני לא מצליח להבין מה לעשות לצורך גיבוי המערכת.
תודה לעזרה והנחיה.

קבצים מצורפים

• c-p.jpg
    c-p.jpg
    KB 19.5 · צפיות: 0

HelpSupport

Active member
להגיע ללוח הבקרה - אם שפת המערכת שלך בעברית הקלד בשורת החיפוש "לוח הבקרה" ובאנגלית "Control Panel"
אפשרות אחרת - ראה הוראות בקישור ->

100W

Member
להגיע ללוח הבקרה - אם שפת המערכת שלך בעברית הקלד בשורת החיפוש "לוח הבקרה" ובאנגלית "Control Panel"
אפשרות אחרת - ראה הוראות בקישור ->
תודה רבה! איזה יופי. מודה לך מקרב לב על ההדרכה!!
תודה ושבת שלום!!

arseny92

Well-known member
מנהל
קיצור דרך ללוח הבקרה
פתח סייר, לחץ על "למעלה" ליד לחצני הקודם/הבה בשורת הכתובת כדי להגיע למיקום העליון ביותר, כלומר שולחן העבודה בתוך חלון סייר. אז תמצא שם את לוח הבקרה ואז תוכל לגרור אותה אל שולחן העבודה עם לחצי עכבר ימני לחוץ וליצור את קיצור הדרך
לחילופין (עבור קבלת לוח בקרה קצת מלא יותר בהגדרות) צור תיקיה בתפריט הימני על שולחן העבודה (או בכל מקום נוח כרצונך) -> חדש... -> תיקיה, ואז שנה שם מ-"תיקיה חדשה" אל
קוד:
ControlPanel.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

100W

Member
פתח סייר, לחץ על "למעלה" ליד לחצני הקודם/הבה בשורת הכתובת כדי להגיע למיקום העליון ביותר, כלומר שולחן העבודה בתוך חלון סייר. אז תמצא שם את לוח הבקרה ואז תוכל לגרור אותה אל שולחן העבודה עם לחצי עכבר ימני לחוץ וליצור את קיצור הדרך
לחילופין (עבור קבלת לוח בקרה קצת מלא יותר בהגדרות) צור תיקיה בתפריט הימני על שולחן העבודה (או בכל מקום נוח כרצונך) -> חדש... -> תיקיה, ואז שנה שם מ-"תיקיה חדשה" אל
קוד:
ControlPanel.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
תודה רבה!! בוצע
שבת שלום

למעלה