איך עושים היקי??

D F S

New member
איך עושים היקי??

שמעו יש לי חברה כבר חודשיים וחצי ואני מת לעשות לה היקי אבל לא יודע איך.מה עושים? עם השיניים או שפתיים או לשון.אני צריך עזרה!!

Krishi

New member
המדריך המקוצר להיקי:

1. תפתח פה גדול 2. תצמיד אותו עם השיניים לאנשהו בגוף שלה 3. תוודא שאכן כל הפה מוצמד כדי שיווצר מצב של וואקום 4. תתחיל למצוץ חזק כאילו אין מחר

שחכת המון דברים

שיניים, גרררר, לשלב נשיכות בין לבין, זה ממש מוסיף, ולשון, בזמן שעושים היקי לקחת הפוגה קטנה עם הוואקום וללקק את זה... אוי יגאל... אני אלמד אותך.. :)

Krishi

New member
תסבירי לי משהו אחד...

מה ב-"המדריך המקוצר לאיקי" לא היה ברור?!

Krishi

New member
זה את אמרת../images/Emo3.gif

בכל מקרה.. אל תגידי "שכחת מלא דברים" תגידי.. "ובמדריך המלא לאיקי:" או "ואם אתה רוצה לגוון יותר"... או.. נו הבנת את הכוונה...

Night line

New member
חבר'ה, בבקשה, "הטירון" צדק!

הרי אומרים היקי, עם ה'! כשאתם אומרים איקי זה נשמע מגעיל [שתי מילים שונות שבאות מאנגלית] בתודה, הלשכה לטרנספורמציה של מילים משפה לשפה.

Krishi

New member
אממ.. זה איקי../images/Emo70.gif לא היקי../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

ואם אנחנו כבר בתיקוני הגייה :|

[לא שאי פעם עזבתי את הקטע של לתקן אנשים P:] הוכח*

Night line

New member
got me there ../images/Emo3.gif

זה פשוט ה*אוף מה המילה?* ה...כזהו שלי אני מדברת נכון בגבול הטעם הטוב. בצורה כזאת אני בחיים לא אגיד "גילתי, ניסתי" אבל גם לא אקפיד על זמן הציווי שפשוט לא רגילים לשמוע אותו נכון. ואני מכיריה אנשים (מעטים) שכן מקפידים! "עיזבי שטויות!" -האין זה מבדר?

ממ..

לא יודעת אני כן מקפידה על כל הכללים האלה |: אבל אני סתם אוהבת יותר מדי ת'מקצוע הזה P:

matkalistit

New member
אחי...

פשוט תזרום עם זה... אתה לא צריך הוראות או משהו.... תזרום איתה... תלקקל לה את הצוואר, תמצוץ אותו, אפילו תנשך... העיקר זה לא הסימן, אלא שהיא תהנה... פשוט תקשיב לנשימות שלה ותקרא את שפת הגוף שלה, תן לה להנחות אותך... תזרום עם המצב, ולפי ההתנהגות שלה תלמד ממה היא נהנת יותר וממה פחות
בכל מקרה, בהצלחה

למעלה