איך עושים כסף מהצד?

איך עושים כסף מהצד?

מחפש דרכים לעשות עוד קצת כסף מהצד. אולי למכור משהו.. עצות מישהו?

Master Stav

New member
האמת היא שאפשר ....

צריך רצון, סבלנות ונכונות להשקיע בעיקר זמן ...

liza26

New member
צריך לבדוק יכולות

מה הידע שלך ? במה אתה מתמחה? שיעורים פרטיים/ אינטרנט/מכירות.... מה הכיוון?

יכולות

בעברי אני שחקן שחמט (שיחקתי באופן חצי מקצועני עד הגיוס לצה"ל). ניסיתי בעבר לפתוח חוג שחמט בשכונה בה אני גר ולא הייתה היענות. את האנשים זה לא כ"כ מעניין. ניסיתי למכור שקיות ואקום, וזה הלך יפה ומכרתי את כל הכמות שקניתי, אבל זה שוק קצת קשה והרווח הוא לא מספיק טוב שמצדיק התחייבות כלכלית לשיווק באופן קבוע, אלא רק בבאלקים של סוף עונת החורף... יש אפשרות לעשות כסף דרך האינטרנט? לא ממש נתקלתי בזה..

1 2 3 אבא

New member
כסף דרך האינטרנט

תראה - בחיים אי-אפשר לעשות כסף "סתם". את זה אתה כבר בטח יודע. תמיד צריך למכור משהו למישהו, ועדיף משהו שקנית בזול (אם מדובר בסחורה) או שאתה יכול לייצר אותו בזול (אם מדובר בשירות). נכון שיש כאלה שעוסקים במניות, אבל לזה צריך כסף וידע. מצד שני, אני עובד מהבית כבר שנים כמתרגם ועורך, ורוב הלקוחות שלי בכלל לא מכירים אותי בפנים. זה לא הזיק לי בכלל ברמה המקצועית - אני מספק את הסחורה, ולקוחות מרוצים חוזרים אלי, וגם ממליצים עלי לאחרים. נסה לחשוב עם עצמך: מה אתה יודע לעשות טוב? מה אתה יודע ללמד? איזה שירות אתה יכול לספק? תעשה רשימה, ותראה איזה רעיונות צצים לך. תהיה גם מוכן ללמוד עוד, כדי להפוך תחום שאתה "די מבין בו" לתחום שאתה ממש מתמחה בו ומדבר עליו בביטחון. אם אתה מוכשר ויש לך משמעת עצמית, אין סיבה שלא תוכל להקים אתר קטן, לעבוד בשיטת "חבר מביא חבר" בשביל למצוא לקוחות, ובאמת להרוויח קצת כסף מהצד (או אפילו לא בצד - בשבילי זה העיקר!). ואם כבר מצאת משהו - כדאי לפתוח תיק עצמאי ולהיות "עוסק מורשה" (זה קל, זה לא עולה כסף, אפילו לא צריך רואה חשבון אם ההיקף הוא לא גדול). זה גם מאפשר לך לקזז הוצאות כמו דלק, חשמל, וגם מתוך ניסיון - זה מראה לאנשים שאתה "רציני" (80% מהסיפור הזה הוא יצירת רושם נכון, לפחות בהתחלה). ואולי הכי חשוב - זה מכניס אותך ל"ראש של עצמאי" - ברגע שיש לך פנקס של חשבוניות (או תוכנה במחשב - יש כמה כאלה), אתה כבר מחפש איך למלא אותן.
בהצלחה!

gils33

New member
צריך המון זמן

אני נרשמתי לכמה אתרים באינטרנט אבל זה פרוטות,ממש כך,לדעתי למכור מוצר כמו שאמרו לפניי או לשווק משהו שאתה יודע לעשות הכי טוב בניית אתרים/תרגומים/עריכה וכולי...

Master Stav

New member
יש הרבה דרכים אם כי הסברתי

את הבסיס... 1. למצוא במה אתה טוב ולמנף את זה: כתבת שחוג שחמט נכשל ...מה עם שיעורי עזר ? מה עם .....בישול ...לדוגמא אני מתחיל עכישו למנףפ את ממרחי השום שלי .... 2. מכירות , יש הרבה אנשים שהביאו דברים מחו"ל ולא ממש משווקים אותם לחילפן בדרום תל אביב יש סיטונאיות רבות של שעונים תכשיטים בשמים ועוד .... אני התחלתי לדוגמא מסכינים שהביא חבר ועכשיו אני מתעסק במתליות חד פעמיות לפסח הולך מעולה כאמ ור הבסיס הוא תמיד זהה....נכונות להשקעה ובעיקר של זמן .

ואוו איך השרשור הזה גדל!

ואוו איך השרשור הזה גדל! תודה לכולם.. הימים שלי בזמן האחרון פשוט מטורפים.. אני לא מגיע בכלל לדבר עם אשתי בטלפון במהלך היום
! האמת שחשבתי למנף את הליקרים והריבות שלי.. כל מי שטועם פשוט נכבש. בדרך כלל אני פשוט מחלק למשפחה וחברים... מותר לשאול איך ולמי אתה מוכר ואיך אתה מגיע לקהל היעד שלך?

Master Stav

New member
חיפשתי ומצאתי מספר מעדניות קטנות

3 בצפון תל אביב אחת בישוב שלי ויש ירידי איכרים בהם מוכר חבר לשי גם את הסחורה שלי .....

iris51

New member
שיווק רישתי?,גיסי נהיה משווק עצמאי של ערכות

מוצרי טיפוח של חברת NUSKIN ,זה נראה לי כמו "הרבלייף" (המוצרי הרזייה), אם אתה מצליח למכור,אתה מרוויח ומי שהכניס אותך אמור להרוויח מזה,ואתה אמור להרוויח גם אם אתה מכניס מישהו והוא מצליח למכור. ביננו,כסף הוא בינתיים לא ראה ,הוא שילם מכיסו על קניית מספר ערכות ,הוא נוסע הרבה לכנסים של החברה (מכשירים אותו שם איך למכור ולשכנע),"נדבק" ומנסה לשכנע אנשים ברחוב,בעבודתו (עובד גם רגיל במשרה מלאה),פתח אתר בפייסבוק, והוא עדיין חדור התלהבות ומרץ,ומשוכנע שיבוא יום הוא ירוויח עשרות אלפי ש"ח בחודש, והוא יצחק על כולנו ,(אנחנו ,המשפחה,מפקפקים מאד במידת היכולת שלו להצליח). ראיתי שיש גם "מומחים" אשר מפרסמים ,ומייעצים תמורת "תשלום" איך באמת תוכל להצליח בשיווק הרישתי,(הם טוענים שהצליחו). מעניין האם מישהו מכם ניסה שיווק רישתי והצליח?.

Master Stav

New member
מתעב MLM

תמיד משיהו נידפק !!! נקודה מכיר לא מעט שהצליחו בתחום וזאת כי היו בראש הפירמידה או יותר נכון שיכנעו אחרים להיכנס תחתם והרוויחו עליהם ולא על מכירות בפועל

gils33

New member
אבל תמיד!!!

כי השרשרת נופלת מתי שהוא יצא לי להרויח לא מעט אך זה על חשבון גבם של אחרים -הרגשתי נורא עם זה.

התייעצות/שאלה: כמה הייתם משלמים על ליקרים?&#8

היי לכולם אני שוקל מזה זמן לשווק ליקרים שאני עושה בבית ורציתי להתייעץ איתכם (כצרכנים נכונים) אני מעוניין לשווק את ליקר הקפה וליקר השוקולד שלי. אני מכין 2 סוגי ליקר קפה (רגיל ופרימיום) וסוג אחד של ליקר שוקולד. ההבדל בליקר הקפה בין רגיל לפרימיום הוא סוג האלכוהול וסוג הקפה בו אני משתמש להכנת הליקר. בליקר רגיל אני משתמש בכוהל וקפה מגורען (טסטרס צויס) וליקר פרימיום בוודקה בינונית (סמירנוף) ואספרסו ממכונה. כמה הייתם משלמים על ליקרים כאלו (מדובר בבקבוק של 250 מ"ל)? תודה מראש!!! אמיר נ.ב ליקר הקפה פרימיום מאוד יקר להכנה (מבחינת חומרי גלם) ועלות הכנת בקבוק אחד של 250 מ"ל הינה כמעט 25 ש"ח!

Master Stav

New member
מבדיקה של השוק

1. אתה הצריך בקבוקי הולמים כולל שרינק ל הפקק ( נסה אצל הוברמן בסגולה מודיעין 22 פתח תקווה ) 2. לחנות יימכר בקבוק שכזה בלא יותר מ30 .....והוא ימכור אותם ב40 .....שזה מחיר יחסית בטופ של הסקלה לליקרים ביתים במחיר דנן 3. ניתן לפנות לחברות שעוסקות בשיווק מתנות לחגים מכינות סלסלות וכאלו והן יוכלו לצרף את הליקרים שלך לסלים אלא ששם תצטרך למכר את הרגיל והמחיר לבעל החברה לא יוכל להיות יותר מ15-17 ש"ח מאחר ויש מסחריים בשוק ... 4. שווקי איכרים אתה יכול למכור כל בקבוק ב35-40 ש"ח , קח בחשבון .....עלות דוכן ליום היא משהו כמו 300 ש"ח ..... דבר איתי אולי אוכל להציע לאנשים איתם אני עובד

תודה!

חשבתי לחסוך בבקבוקים ולעשות בבקבוקים ממוחזרים (של סודה). זה רעיון שראיתי באיזו יריד איכרים ודי מצא חן בעיניי... הבחור מכר שם ליקר שוקולד ב-30 ש"ח, אבל הליקר היה די מזעזע. ככל הנראה הוא מכר ליקר צעיר שלא עבר מספיק זמן חיתון אגב, בעבר קניתי בהוברמן כמה בקבוקים.. עסק לא זול
ואיך מוכרם ב-17 ש"ח? מתח הרווחים הוא אפסי!

Master Stav

New member
תשובות

החסיכון מתבטא ב2 ש"ח לכל היורת ליחידה מצד שני הכל אחיד וניראה מקצועי יותר יכול להבין אותך לגבי המחיר וכן צריך למכור כמויות רציניות בכדי להרוויח בגלל זה אני משווק את הממרחים וליד עוד דברים ...עכישו סכינים ומגבונים חד פעמים לניקוי הבית ....

למעלה