איך עושים מסגרת למראה?

mor mor

New member
איך עושים מסגרת למראה?

מה התהליך הכנת המסגרת? קניית המראה או העצים ומחברים אותם?או מה?

אני מבינה שאת מעונינת במסגרת עץ

בלינק הראשון יש תמונה של מראות שעשיתי (תפתחי את התמונה בהודעה..) בלינק השני יש הסבר איך עשיתי תהני

av_i_va

New member
עבדוה מקצועית../images/Emo140.gif

אני מצדיעה לך. עבודה פשוט מדהימה.

עבודה מהממת ויש לי שאלות

איך חיברת בין העצים? ע"י דבק או מסמרים או שתפסת מאחור עם משהו? ראיתי שתלית עם שלשלאות מתכת, זה בגלל שזה כבד או בשביל היופי. יש לי שתי מראות ללא מסגרת כלל והייתי מאוד רוצה לעשות להן כאלה מסגרות. איך יישנת את העץ? כי אני מתכוונת לקנות אולי בהום סנטר רצועות עץ ומהן לעשות מסגרות. שוב - מהמםםםםם. סאני.

אז ככה

בפעם הראשונה שעשיתי כאלו מראות חיברתי אותן עם מתכת כזאת מאחור וברגים. אחרכך כבר השתכללתי ולמדתי לקדוח חור בגודל המתאים ולחבר עם דיבל עץ דבק ומסמרים. אפשר גם לחבר חיבור דיסקית (כמו הדיבל רק עם דיסקית) אבל בשביל זה צריך מכשיר מיוחד. כדי לישן את העץ צריך "לקלקל" אותו, לעשות בו דפיקות קטנות בפינות בעיקר. אפשר עם פטיש ומברג חזק או במכשיר (שכחתי איך קוראים לו, בטח מקס יודע) שמיועד לעשות חריטות בעץ. צריך גם לדאוג לסתום את העינים של העץ, אצלי לפחות העץ נזל ויש חומר מיוחד שמורחים על העינים והוא סותם אותם כך שלו ינזלו (אני משארת שזה תלוי בסוג העץ). תליתי עם שרשראות מתכת כי אני מאוד אוהבת את צורת התליה הזאת, ככה תלויות הרבה תמונות בארמון המלכה באנגליה
בעיקרון לא היו לי מראש מראות, היו לי עצים אז עשיתי מסגרת ורק אחרכך החלטתי לשים מראות, אז את המראות חיברתי עם קליפס מיוחד. אבל אם מראש יודעים שזה עבור מראות אז אפשר להוסיף עוד חתיכת עץ שתיצור מעין נישה שאליה תיכנס המראה ואז אפשר עם חתיכת מתכת לתפוס את המראה שלא תזוז וככה היא גם לא תבלוט מאחור.

av_i_va

New member
תחילה המסגרת

להתאים מראה למסגרת זה דבר ממש פשוט ונעשה על ידי זגג. גם אם המסגרת עשוייה חומרים אחרים - תמיד המסגרת תחילה. בהצלחה רבה.

av_i_va

New member
מראה שעמדה במבחן הזן

מראה עומדת שהוכנה לפני כ-6 שנים. לא יזיק לשפץ קצת את הצבע.

למעלה