איך עושים ניוד מספק אינטרנט נוכחי לספק אחר?

yossin81

New member
איך עושים ניוד מספק אינטרנט נוכחי לספק אחר?

שלום,
אז ככה, לא מצאתי לזה ממש תשובה,
לא מזמן עברתי לדירה שכורה חדשה, בדירה הזאת לא היה קו של בזק וגם לא של הוט
התקשרתי לאקספון בהתחלה, כאשר התחילה כל הרפורמה בשוק האינטרנט (השוק הסיטונאי)
הסברתי להם שאין לי קו בזק, ככה שאני לא רוצה לנייד, אלא להתקין קו אצלי במסגרת השוק הסיטונאי שהם מציעים - 79 ש"ח לחודש 15 מגה, כולל ספק ותשתית.
הם אמרו שהם יתאמו לי טכנאי שיבוא ויתקין קו, וככה היה, הגיע טכנאי מטעם בזק, אמר שהוא מגיע בעצם מטעם השוק הסיטונאי, אין לי קשר לחברת בזק
את התשתית החדשה ואת הספק הזמנתי מאקספון וככה אני גולש ומשלם הכל לאקספון כל חודש - על התשתית + ספק.

עכשיו, אני רוצה לעבור לחברה אחרת, לטריפל סי
העניין הוא שאני לא יודע בדיוק מה אני צריך לעשות
זה הרי לא קו של בזק שאני מנייד אותו לחברה אחרת, זה קו שאקספון התקינו במסגרת השוק הסיטונאי כאשר הספק הוא אקספון.
אני רוצה לעבור לטריפל סי, אבל אני לא יכול סתם להתקשר אליהם ולהגיד להם שאני רק רוצה ספק, אני רוצה מטריפל סי גם את השוק הסיטונאי, שאשלם להם
גם על התשתית וגם על הספק
איך עושים את זה? זה בכלל אפשרי לנייד שוק סיטונאי א' לשוק סיטונאי ב' - מאקספון לטריפל סי, כאשר נקודת ההתחלה היתה כבר אקספון עם שוק סיטונאי
ולא היה במקור קו של בזק שהיה פעיל בעבר

תודה רבה

זאת הולכת להיות בעיה חמה

כנראה תצטרך דבר ראשון להתנתק מאקספון כדי שבזק יוכלו למשוך אותך ורק אז טריפל סי יוכלו לחבר אותך. המערכת של בזק לא תומכת במעבר בין שתי ספקיות בשוק הסיטונאי.
&nbsp
בכל מקרה אשמח אם תדווח כאן מה נהיה בסוף.

האם יש מקום לשאול את 018, ואולי גם לספר כאן?

יתכן גם שתקבל מ 018 הצעה טובה יותר מ 79 ש"ח לחודש. האם המחשבה על שיפור המחיר הנוכחי הופכת את ההצעה לשאול את 018 לבעלת תום לב חלקי?
חשבתי שמעברים מעין אלו אמורים להיות חלק בלתי נפרד של השוק הסיטונאי: הצרכן מתעסק רק עם ספק האינטרנט. ואולי אפילו יכול לעבור דרך האינטרנט, בלי טלפונים לחברות. עניני תשתית אינם נוגעים לו, למעט הצורך לפתוח את הדלת בהתקנה ראשונית.

סנגיב

New member
סיכום זמני. 012 העבירו אבל אחרי כמעט חודש אין נתבים ואין

תאריך לזמינות. יש רק תרוצים. נשארתי בינתיים על 15 מגה אצלם.
018 אינם עונים לטלפון ולא חוזרים אחרי השארת הודעות ומיילים. דבר לקיר.

למעלה