סלט סלק נפלא
את הסלקים יש לבשל במים רותחים - עד שמתרככים (כשעה). לקלף (צ`יק צ`ק אחרי הבישול), לחתוך לקוביות או פרוסות - קוביות קטנות, ס``מ מרובע. על הקוביות יש לשפוך(הכמות לקילו) כוס וחצי מים כוס או קצת פחות חומץ בן יין (אפשר וכדאי להוסיף 3כף חומץ בלסמי( 3 כף שמן מלח - כפית בערך קמצוץ סוכר כפית שום כתוש וכעת לערבב בעדינות, לסגור המכסה ולמקרר ליומיים. נשמר במקרר כמה שרוצים(אם לא חוסל). זהו שילוב של כמה עדות ומטבחים, נאכל טוב גם ע``י ילדים בני 4....