איך עושים עגלת סופר?

elins

New member
איך עושים עגלת סופר?

שלום, אני סטודנטית לעיצוב, ואחד הפרוייקטים שלי הוא על סופרמקט. כחלק מהפרויקט אני בניתי כל מיני דברים לסופר(ירקות, פירות, קופסאות אריזה וכו) אבל את הדבר הכי חשוב - עגלת קניות לא הצלחתי - לא מצאת אפילו תרשים אחד שדומה איכשהו שיכול לעזור לי. אני מאוד רוצה לבנות עגלת קניות הכי פשוטה - רק שיהיה אזכור לגלגלים וידית העגלה (והכופסה עצמה כמובן). חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי משהו דומה
אשמח מאוד מאוד אם מישהו יכול לעזור לי
) תודה רבה אלינה

bshuval

New member
למה שלא תעצבי לבד?

אני משוכנע שאין הכרח כי העגלה תהיה מאוריגאמי. אני דווקא מכיר קיפול עגלה (אמנם של תינוק, אך זה קרוב דיו לעגלת קניות) מנייר בודד, אך הקיפול כה מסובך שבטוחני שלא תצליחי להכין אותו ללא עזרה רבה (אלא אם כן את מקפלת אוריגאמי ברמה גבוהה מאד). הקיפול לוקח שעות רבות למקפלים מנוסים ביותר וגם אז לא כולם מגיעים לתוצאות טובות. אבל, כסטודנטית לעיצוב אני חושב שאת אמורה גם לדעת לעצב לבדך דברים. זה לא נראה לי כל כך קשה להכין לבד עגלת קניות מבריסטול. אני, שאינני סטודנט לעיצוב או כישרוני במיוחד בעיצוב, יכול לעשות זאת. אני משוכנע שגם את, והרבה יותר טוב ממני. תלכי לסופר הקרוב למקום מגוריך ותמדדי את העגלה באמצעות מטר. עגלת קניות מורכבת ממספר קטן של צורות גאומטריות פשוטה. המנשא ("הקופסה") שאינה אלא מנסרה טרפזית ללא תקרה, מקום מוגבה להנחת מצרכים (או תינוק...), ידיות, גלגלים. אם את יכולה לצייר עגלת קניות (אני יכול ולכן בהכרח גם את) את יכולה בקלות לבנות אחת ממעט בריסטול, מספריים, ודבק. את כמובן יכול להשתמש גם בחומרים מורכבים יותר, כמו לבנות שלד של עגלה מקיסמי ברזל או עץ, ושימוש בתיל על מנת לבנות את גוף העגלה "המחורר". בקיצור, נראה לי שהרמת ידיים מהר מדי. רק בגלל שאין חומר באינטרנט על דבר כלשהו (ואני יכול לתת לך רשימה ארוכה ביותר של דברים עליהם אין חומר באינטרנט) לא אומר שאינך יכולה לעשות עליו דבר!

למעלה