איך עושים פתיחת צ´אקרות?

א א

New member
צ´אקרה בתולית...

וברצינות... צ´אקרות זו עבודה עמוקה ורצינית יש לפנות למורים ליוגה שמתמחים בזה. או נעה בלאס בקורס שנתי או יותר - עבודה יסודית על הצ´אקרות.

יוגי בר

New member
צ´אקרות

כדי להרחיב לך מעט את היריעה והסקרנות ובעיקר את נקודת ההשקפה והחשיבה קרא סיפור מהמקורות: יוגי אחד פרש לג´ונגל והתאמן במרץ- באחלה מרץ -באסנות ובפרניימה, במשך 12שנה. חיכה וציפה להגיע למשהו, לראות משהו, להשיג משהו מכל הדברים ששמע וקרא עליהם. פתיחת צ´אקרות, כוחות מיסטיים, הארה. אבל מה? שום דבר לא קרה. עזב את הג´ונגל והגיע לחכם אחד וביקש שיקבל אותו תחת חסותו וילמד אותו איך מגיעים לזה. החכם קיבל אותו תחת השגחתו. וכך כל כמה זמן היה היוגי מגיע ושואל את החכם: נו מתי כבר תלמד אותי משהו? והחכם היה משיב לו: חכה עוד מעט. והנה עברו להם עוד כמה שנים. יום אחד שוב שאל היוגי את החכם את אותה שאלה והחכם אמר לו: עכשיו, תגיד אום. ברגע שהיוגי התחיל להגות את ההברה אום- כך ממש, כמו שאש מתפשטת בשדה קוצים יבש- כך עלתה הקונדליני ועברה ופתחה את כל הצ´אקרות עד שהגיעה והתאחדה שיווה בסהסררה צ´אקרה והיוגי הגיע למצב העל -תודעתי מייד. עכשיו, תקרא את הסיפור מחדש, תגיד מה דעתך? שאל את השאלה מחדש ותקבל את התשובה. איך זה? בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

טוב, אם הבנתי...

אם הבנתי נכון והכוונה היא שזה בא מתוכך, וכשאתה מוכן ומאמין, אז על הכיפאק. אני מאמין. השאלה שלי באה מסיפור שסיפרה לי חברה על "פתיחת צ´אקרות" שמישהו "עשה לה" ושהייתה לה חוויה מדהימה בהשפעתו. תודה על הסיפור! והרבה הרבה רגעים של שמחה - שחר

amichai58

New member
מומלץ מאוד לעשות את זה דרך

מומלץ מאוד לעשות את זה דרך סהג´ה יוגה מדיטציה. מנסיוני שם זה הכי תמידי ומהיר. יש מספר קבוצות ברחבי הארץ ברמת אביב תפתח נדמה לי בשבוע הקרוב או בשבוע הבא קבוצה חדשה. זה מחיר סימלי. לפרטים באתר העולמי תחפש את ישראל, שם יש טלפונים לשאול האתר העולמי של סהג´ה יוגה

למעלה