איך עושים קוקו?

גרי רשף

New member
איך עושים קוקו?

כשהופכים להורים- מתחילים לפתח מיומנויות חדשות: החלפת חיתולים, משחקים, רחיצה, האכלה וכו'. גם אני כמו כולם, ואפילו הגעתי לשלב בו אני יודע לסדר לטף קוקו ברמה סבירה פחות או יותר. כלומר- לא להגזים בציפיות: לא דיברתי על צמה או אולי על שני קוקואים סימטריים, אבל אחד אני איכשהו מצליח. לפני שבוע בגן השעשועים ראיתי אב צעיר מסדר לביתו קוקו, ובתנועות מיומנות והחלטיות של מקצוען אמיתי. "כל הכבוד" אמרתי בליבי ותהיתי מהיכן הידע והכשרון. לקח לי כמה שניות לגלות שלאבא בעצמו יש קוקו..

Master Stav

New member
קוקו זה אופי ../images/Emo13.gif

אני לדוגמא מתהדר בקוקו מאז ומתמיד ..... והילדות שלי הרוויחו מזה גומיות סרטים לשיער ...מיברשות שוות

../images/Emo6.gif

(לשני קוקואים קוראים קוקיות
) עד לפני שנה הגדולה שלי לא הסכימה שאבא שלה יעשה לה קוקו ("זה לא יוצא כמו של אמא")... ואז... היא פשוט למדה לעשות לבד

hirshfe

New member
אחי

שאין לו קוקו עושה צמות קוקו לילדות שלו. שהחברות שלהן עומדות אצלו שייעשה גם להן לי אין בנות אבל לא מראה לי שאני אסתדר עם קוקו

בעלי לא יודע לסרק שיער של בנות

ופעם כשהוא היה צריך לסרק אותה בבוקר (היא היתה בת 6)הוא שלח אותה עם מברשת+גומיות לכיתה+מכתב למורה שהוא מבקש שתסרק את הבכורה . (אני הייתי בבית חולים ולכן לא יכולתי לסייע בידו )

liza26

New member
בעלי עושה לה מתיחת עור עם הקוקו

כשבעלי עושה לגדולה קוקו- אין מצב שאיזו שערה סוררת תעוף החוצה ודרך אגב יש כל מיני אתרים באינטרנט שמראים אחד לאחד- בצילומים- איך לסרק שיער של בנות

גרי רשף

New member
לא ולא

מכסים את הפנים עם הידיים, ואז לפתע מסירים אותן ומכריזים בחגיגיות "קוקו!".

למעלה