איך עושים קוקטל מערק (לא בדיוק קוקטל)...

gershia

New member
איך עושים קוקטל מערק (לא בדיוק קוקטל)...

היי, אני מארגן מסיבת רווקים לחבר ולצערי הרב אין לנו כל כך תקציב לאלכוהול איכותי, (יהיה יין ובירות). אני מעוניין להכין קוקטל רק מערק (נשמע הזוי) או יותר נכון תערובת של ערק עם משקה קל אחר ולעדן את זה , הבנתי שסוכר ולימון יכול לעזור?, אשמח אם מישהו יתן המלצה למינונים, המטרה היא שהאלכוהול לא יורגש אבל עדיין יהיה אחוז גבוה של אלכוהול במשקה. בנוסף איזה משקאות משכרים זולים (בסדר גודל של הערק ) יש? לא בירה... אני לא בקיא במחירים אבל אולי ג'ין זול יכול לעשות את העבודה או רום זול? או סוג של וודקה זולה שלא מקיאים ממנה ישר? דרך אגב, תודה לכל האנשים שענו לי בזמנו על השאלות לגבי אלכוהול לחתונה, אם מישהו מעוניין לקבל פרטים על כמויות ודברים מבוקשים בבר הוא מוזמן לשלוח הודעה...זה מצחיק שבאלכוהול תמיד קשה לבנות תפריט , גם אם יש שיבס בבר תמיד יהיה את זה שיבקש ג'וני רד כי זה מה שהוא מכיר.... תודה

gershia

New member
שאלה בעייתי אנסה לענות

אנחנו 16 איש, לא ברור מה תיהיה מגמת השתיה, יש 750 מ"ל בקבוק ג'וני רד ו 750 מ"ל ייגר (זה כבר יש, לא נקנה). התקציב הוא 300 שקל לשתיה חריפה + קלה (רק שיהיה ברור שלא מדובר בקמצנים - הבחור חולה על קינוחים אז אנחנו הולכים להשקיע בקינוחי גורמה שזה לא זול בכלל....וגם כמובן שחלק נכבד מהכסף ילך על אוכל..) , נגיד 250 לחריפה. אחרי 16 בירות ושני בקבוקי יין זולים (להרמת כוסית) נשאר 110 שקל. חשבתי לקנות 3 ערק וודקה אחת.... העניין שה"חתן" לא ממש שותה בכלל, ויתכן שהמסיבה לא תתרומם בכיוון הזה וחבל סתם ליהשאר עם מלא אלכוהול, מצד שני הייתי מאוד מאוד רוצה להביא אותה לאנשים בהפוכה שישתו בלי להבין כמה באמת הם שותים (בגלל זה שאלתי על קוקטיל) ואז כמו שאומרים אלכוהול מושך עוד אלכוהול ומשם העסק ילך וידרדר (במובן החיובי), כמובן שהכל ברוח טובה לא מדובר במשהו אובססיבי, לרדוף אחרי אורחים עם שוטים וכד'.... בקיצור 110 שקל לשתיה חריפה (חוץ ממה שציינתי) מה אפשר לעשות?

S1ndrome1

New member
"מי שקונה בזול משלם ביוקר"

במקרה הזה אני אישית הייתי מעדיף לקנות עוד 3 בקבוקי יין חביב ולא להתפשר על וודקה זולה. בעקרון ערק הולך טוב עם אשכוליות או לימונדה/נענע, אבל לא הרבה אנשים אוהבים את האניס ובערק הוא דיי דומיננטי.

temptation411

New member
אז אם ככה..

היתי מוותר בכלל על היין.להרים לחיים אפשר עם כל דבר לא רק יין ואם החבר'ה שלך לא שותים ערק היתי מוותר גם עליו. אתה יודע יותר טוב מאיתנו מה חברים שלך שותים אז אם התקציב מצומצם קנו רק את זה אם כן ערק..אז אפשר לשים בקערה ערק לימונדה לימונים חתוכים לקוביות נענע וסוכר צריך לצאת טוב

Ronnie O

New member
קוקטייל מערק

יש המון אפשרויות אבל אם המטרה היא שיהיו הרבה אחוזי אלכוהול אבל מעט טעם- ערק לא נותן מעט טעםץ. מספיק כפית של ערק במה שאתה שותה ויש לו טעם של אניס. בכל מקרה- אימפריאל עולה 23 שקל- בדיוק במחיר של עלית הערק... ועם ערק אפשר לערבב הרבה דברים- אשכוליות, ואשכוליות מוגז, קריסטל מנטה (טעים מאוד עם ערק), לימונדה ועוד הרבה. לוודקה אימפריאל שכל כך לא טעימה אני ממליצה לערבב או עם XLים, או עם מיץ רימונים. הולך טוב ביחד. וגם ההנגאובר...

max2

New member
שתיתי בסופש ערק עם דבש תמרים

יצע משקה חום כזה. לא מרגיישם את האלכוהול בכלל (עד כדי שתיה מהבקבוק). מתוק, טעים, ומאוד מתאים לטעם של האניס.

למעלה