איך עושים ריבה? לא קונפיטורה

k a n a

New member
איך עושים ריבה? לא קונפיטורה

אני מחפש מרקם חלק כמו ריבה קנויה

תודה :)
 

שרון 337

New member
מבשלים את הפרי והסוכר ומצננים,ולאחר סינון יש ריבה במרקם חלק.

 

פוקסי99

New member
ריבה במיקרו

זה מה שהכנתי
400 גרם תפוח עץ גרנט חתוך ל8
כוס ורבע סוכר
מיץ מלימון גדול
ג'נג'ר בפומפיה בערך כף
הכל בקערת פיירקס או קערה במתאימה למיקרו
למיקרו ל20 דקות
מוצאים מהמיקרו שמים לקירור ונהנים לראות איך הנוזלים מסמיכים ומקבלים ריבה נהדרת

מסקנות:
אני חתכתי את תפוחי העץ לשמונה
ממליץ לחתוך לקוביות קטנות קטנות
 

פוקסי99

New member
ריבה ללא סוכר וללא בישול

אני מכין ריבה כזאת מדי פעם

200 גרם שזיפים מיובשים ללא גלעינים
תפוח עץ גרנד
1/5 כוס תרכיז תפוחי עץ דייט של פריגת
הכל למעבד מזון עד קבלת מרקם משחתי
לא תאמינו כמה טעים וקל
למי שלא אוהב הוספת ממתיק אפשר להוסיף מים במקום תרכיז או חצי כוס מחית תפוחי עץ מקופסה.

כמו כן ניתן לרכוש חמוציות ללא סוכר
להוסיף ג'נג'ר טרי
וולמעבד מזון יוצא נהדא ומוכן בין רגע
לדעתי ניתן להכין ריבה כזאת מכל פרי מיובש ולקבל מרקם משחתי הנוח למריחה וטעים
נשמר זמן רב במקרר
 
למעלה