איך עושים רשת של 2 מחשבים עם ADSL?

vizido

New member
איך עושים רשת של 2 מחשבים עם ADSL?

שלום חברים, יש לי שני מחשבים, בשניהם מותקן כרטיס רשת. האחד מהם יש חיבור ל ADSL. אני מעוניין לחבר גם את השני. מה עושים? איזה כבל צריך לקנות? עם איזה תוכנה לעבוד? אין בעיה לגלוש בו זמנית או שצריך לעשות פרוצדורות מסוימות? תודה מראש עידו

vizido

New member
באחד 2000 PROF ובשניה 98

אבל אם צריך אז אפשר לפרמט את ה 98 ולהתקין שם מה שנחוץ. אגב, המחשבים מרוחקים זה משה כמה מטרים. איפה ניתן לקנות כבל של כמה מטרים?

dov98

New member
לקנות: קודם איך עושים----->

במחשב ראשי 2 כ. רשת ,אחד מחובר לאינטרנט והשני לכבל cat5 (ככה קוראים לו)בחבור מוצלב לכ. רשת נוסף במחשב המשני. תכנת החיבור היא ICS של מייקרוסופט או תכנה כמו sygate . קנית כבל אפשרית אצל סיטונאי חשמל או בחנות מחשבים (לבקש לחבר לו 2 תקעים rj45 בחיבור מוצלב).

vizido

New member
כמה יעלה עוד כרטיס רשת?

כמה עולות התוכנות לחביור בין המחשבים? בכמה זה מאיט את הגלישה במחשב הראשי?

dov98

New member
כ.רשת עולה כ70 שח. ICS היא

חינמית והאחרות ל2 מחשבים נדמה לי גם. זה מאיט לא משמעותי.

maCr0T

New member
ד"א במודם 56K זה יוצא איום ונורא

שמהחשב השני גולש לבד הוא גולש בערך ב3K וכששניהם ביחד הם גולשים כ"א בפחות מ1K לשניה. maCr0t ד"א יש קשר בין תכנת סיגייט לבין יצרנית החומרה סיגייט?

dov98

New member
אין לי מושג ירוק, אבל תבדוק

בsygate.com . משתתף בצערם של משתפים במודם רגיל

Daddy DJ

New member
זה לא כזה נוראי לשתף 56K

אפשר להסתדר עם זה... לפחות אני מצליח להסתדר טוב מה כבר צריך במחשב השני חוץ מאי מייל וכמה אתרים? כלום.. אז זה לא נוראי ובמחשב השני אני מוריד בין 4 ל 5 אבל לא ניסיתי שניהם ביחד

dov98

New member
האמת המרה היא שאין הרבה מה

לעשות עם פס רחב. אין תכנים, וכמה דברים אתה כבר יכול להוריד? זה נמאס אחרי כחצי שנה. רק וירוסים ותולעים אתה יכול לקבל

eladts

New member
מה זה הפסימיות הזו?

אין תכנים? אה, אתה מתכוון לתכנים חוקיים... אבל רק צריך לחפש, לדוגמא תחנת רדיו ברשת באיכות פס רחב במגוון סגנונות בלינק המצורף.

eladts

New member
פעם שיתפתי 9600 (מודם GSM)

וזה עבד אם כי לאט. והפלא ופלא, בשיתוף מודם 9600 (וגם מודם רגיל) אין שום בעייה עם MTU, רק בשיתוף ADSL...

למעלה