איך עושים שערות מבצק סוכר?

איך עושים שערות מבצק סוכר?

אני מתכננת להכין עוגת כלב לשבת. אני מנסה לפסל את הכלבלב שלנו ויש לו שערות ארוכות ומתולתלות. חשבתילעשות את השערות דרך כותש שום. יש רעיון קל יותר?

U n i q u e 1 8

New member
מה יותר קל מכותש שום?

(לנקות טוב לפני השימוש) עוד שיטה ליצירת שערות- ללפף חוט דק של בצק סוכר על שיפוד עץ ולקחת לאט לאט עם היד ולהדביק...

אני חושבת שנכנס בזה ממש מעט

והמון פשוט יוצא מהצדדים. אז במקום שיצאו לי שערות ארוכות יצאו לי קצת שערות ממש קצרות. מסתבר (בבירור מול הבעל) שיש לנו מטחנת בשר. זה יעבוד?

באבלו

New member
לפיסול כלב עם שער ארוך ומדובלל

אני פיסלתי את הכלב עצמו בצבעים המתאימים (ראש שחור, גב אפור וכו' ) ואז ליצירת הדבלול השתמשתי בזילוף רויאל. עיצבתי את הרויאל כך שיכסו על העיניים ויצא יופי (מכירה את המחזמר 'אנני'? הכלב משם). אני לא חושבת שיש לי תמונה של העוגה הזו אבל אני מקווה שזה ברור...

zivat

New member
בנוסף יש אפשרות עם מזרק של...

פלסטלינה שנמכר בחנויות יצירה וצעצועים יש בשקית 4 יחידות בצורות שונות במחיר של 15 ש"ח לערך יש לרכך מעט את הבצק סוכר עם מעט מרגרינה וכך קל יותר להשתמש במזרק (אני גרה בכפר-סבא אם תרצי את מוזמנת לבוא ןלקחת)

תודה, אבל אני בבאר-שבע

ולא ראיתי כאלו בחנויות צעצועים בסביבה שלי. מצד שני, עד היום לא חיפשתי.

t a l talim

New member
זה בדיוק העניין...עד היום לא חיפשת-

אם תכנסי היום לחנות צעצועים- היא תראה לך אחרת לגמרי... תחפשי את המזרק של גוניס- נמכר בשקיות קטנות עם 3 מזרקים שונים- עולה פרוטות, ונותן שערות נהדרות. כמו שזיוה אמרה, יש להוסיף מרגרינה לבצק ע"מ לרכך אותו. אם רוצים שערות ארוכות- פשוט לא חותכים אותן ומוסיפים עוד ועוד בצק. בהצלחה!

למעלה