איך עושים שתתהפך?

אפרתשוו

New member
איך עושים שתתהפך?

בשבוע 34 במהלך טיסה טראנס אטלנטית (כנראה) העוברית שלי התהפכה בכיוון הלא נכון. עכשיו היא במצג עכוז. הרופא כאן בדאלאס מציע שתי אופציות - הראשונה היא היפוך שכאן עושים אותו עם אפידורל וכדי לא לקחת סיכון גם נותנים אח"כ פיטוצין, בקיצור מבחינתי זו הלידה מהסיוטים... האופציה השניה זה ניתוח קיסרי,גם על זה לא בא לי. אז חוץ מלפרסם הודעה בפורום, יש עוד רעיונות מה לעשות? אשמח לשמוע, אני מוכנה לנסות ה-כ-ל!!!

תתנהגו יפה לאפרת היא חברה

מאד קרובה שלי !!!
כבר נתתי לה את כל הלינקים השווים, ואולי יעזור אם כל מי שהתהפך לה העובר למצג ראש תספר מה היא עשתה שעשה את זה ??

אם פי 3

New member
טסים חזרה???

אם את חברה של זהר, אז בטח את כבר מכירה את כל הטריקים הרגילים: תנוחות הפוכות הרבה הליכה השענות קדימה ולא אחורה לשיר הרבה ולהמעיט במוסיקה מוקלטת, בעיקר תופים ובאסים מוקסה סינית פנס כרית בין הרגליים, שדוחפת את הבטן היפוך ספרים דמיון מודרך זה מה שאני זוכרת כרגע (כתבתי בכותרות, אם את רוצה פירוט לגבי אחת השיטות, תגידי). חלק מהשיטות יותר "הגיוניות" וחלק יותר מיסטיות ומוזרות - אבל עדיף להיות מוזר מאשר לעבור ניתוח... ואם כל אלו לא עוזרים, יש לך בעצם עוד שתי אפשרויות, שדורשות קצת יותר מאמץ, וגם שיקול דעת האם את רוצה בהן (כי בניגוד לכל מה שתארתי למעלה, שאם לא יועיל, אז גם בטוח לא יזיק, כאן כן יש פוטנציאל נזק - אבל גם בניתוח קיסרי ובהשראת לידה לאחר היפוך): 1. לחפש מקום שבו אפשר לעשות היפוך חיצוני בלי אפידורל ופיטוצין. 2. ללדת עכוז נרתיקית. שתתהפך לך העוברית, ושתהיה לידה טובה!

debby12

New member
מנהל
ברוכה הבאה

הנה קישור להודעה של שרה שנתנה כל מיני קישורים רלוונטיים. אני מאמינה גדולה בסדנת הזימרה - לדעתי אצלנו היא הפכה את בילבי. לא הבנתי את האפשרות הראשונה שמציע לך הרופא - בשביל מה הפיטוצין? זה אומר שהופכים ומייד משרים לידה? אז עושים את זה בשבוע 40? חשבתי שהאידיאלי להיפוך הוא מוקדם יותר. לעומת זאת אם עושים את זה מוקדם יותר - מה אם התינוק לא בשל?

אפרתשוו

New member
../images/Emo13.gifתודה על התגובות

לדבי - הרעיון כאן הוא לבצע את ההיפוך בשבוע 37 (שהוא מוכן לעשות רק עם אפידורל) ומייד אח"כ פיטוצין כדי לא לקחת צ'אנס שהתינוקת תתהפך בחזרה. בקיצור - מקסימום התערבויות במינימום זמן... ושוב תודה על העצות

debby12

New member
מנהל
תודה על ההסבר

אכן, מקסימום התערבויות במינימום זמן נשמע כמו רפואת נשים אמריקנית "במיטבה" (גם אני בארה"ב) מאחלת לתינוקת התהפכות מהירה בחזרה ולשתיכן לידה טובה.

למעלה