איך עלי לבצע בדיקת הצעות מחיר לקידום האתר שלי

shash69

New member
איך עלי לבצע בדיקת הצעות מחיר לקידום האתר שלי

אני עומד להשיק בקרוב אתר למסחר ייחודי בתחום הפטנטים ואני מעוניין לבצע עליו קידום
על פי מה נקבע התמחור שלו ואיך אני יכול לבצע השואות בין ההצעות - מה הכי חשוב לשים דגש?
אשמח לעזרתכם

IsItAvailable

New member
קידום אתרים

הצעות המחיר מתבססות לרוב על התחרות על מילות החיפוש.
השוואה בין ההצעות השונות תתבצע על נסיון מוכח, בקש לראות דוגמאות לאתרים שקודמו תחת מילות מפתח ספציפיות.

gal3alieb

New member
אני מבצעת שיווק דיגיטלי במחירי היכרות

אשמח לעזור
יש לי ניסיון נרחב בבנייה, ניהול וקידום עסקים וכמובן אתרים באינטרנט
פנה בפרטי או במייל [email protected]

click maker

New member
יהיה לך קשה מאוד לפקח על המקדם בלי טיפה ידע, הנה כמה מאמרים

היי
&nbsp
אנחנו עוסקים בקידום אתרים כולל אתרים של אוניברסיטת ת"א, חנויות וירטואליות בינלאומיות ועוד. מנסיוני קל לאבד אלפי שקלים על קידום אם אין לך ידע בסיסי בתחום. כנס למאמרים המצורפים המסבירים על כלים חשובים וצורת חשיבה נכונה
http://clickmaker.co.il/clickmaker/הדרכות-וידאו-שיווק-באינטרנט/

shash69

New member
אם אפשר קצת פרופורציות על עליות

אני הולך לקדם את הביטויים של: שיווק פטנטים, מכירת פטנטים, תיווך פטנטים.
אני מתוכנן להשקיע על זה גם אורגני וגם ממומן
כמה להערכתם זה צפוי להיות בחודש ?

click maker

New member
1800 ש"ח לחודש מחיר התחלתי-אבל קבל עצה שתחסוך אלפי ש"ח

תראה אין פה חוקים ברורים, ראיתי הצעות ב 500 ש"ח בחודש, קשה להגיד שזה נראה רציני.
אבל הינה עצה שתחסוך אלפי שקלים בכל מקרה. אל תנסה לקדם תחת מונח כללי כגון "פטנטים" אלא תקדם בו זמנית תחת 10 מונחים ספציפיים כגון "הגנה על פטנט בארה"ב" או "רישום פרוביז'יאונל בשוק האמריקאי"... הרבה יותר קל להגיע לדף הראשון כך וזה גם מושך את הקהל היותר רציני ולא מתעניינים כלליים

click maker

New member
היי הסתדרת? יש בעיה בקידום שרוב העסקים נופלים בה שחשוב שתדע

היי איך הולך עם הקידום. הסתדרת? חשבתי על זה ויש משהו שחשוב שתדע, לא משנה עם מי אתה מקדם חשוב שהאתר יהיה מתאים לקידום, לא כל האתרים מתאימים ורוב בעלי העסקים בכלל לא מודעים לבעיה הזו, אני רואה הרבה בעלי עסקים שמשקיעים הון על אתר בלי לדעת שהוא יהיה ממש בלתי אפשרי לקידום יעיל בגוגל. חשוב שתהיה מודע לבעיה הזו כבר בשלבים המוקדמים לפני שאתה בונה את האתר.

מה הדגש

שלום shash69,
הדגש שעלייך לשים לב אליו הוא האם האתר של אותה חברה שאתה פונה אליה מקודמת אף היא בדרך שבה אתה היית רוצה להיות.

בהצלחה

עצה קריטית בנושא!!!!

חובה עליך לבצע את הבדיקה מול החברות השונות עם חבר או מכר שמבין את התחום וזאת מאחר שהתחום פרוץ לחלוטיין.

ואם אינך מבין בנושא היכולת לתמרן אותך גבוהה.

בהצלחה!

למעלה