איך פונים להנהלת הפורומים !!! ???

איבגי1

New member
איך פונים להנהלת הפורומים !!! ???

מישהויודע . לא מצאתי שום קישור הקשור לבקשתי.

maor ravid

New member
שבוע טוב! ושבטעות לא יסגרו את הפורום בגלל זה!

אז קצת יבש כאן בזמן האחרון אז מה? כשיצא משהו חדש כולם יכתבו מה אתם כל היום בוכים כיאלו הנרי לא עובד ועושה כלום יש לו ים הפקות על הראש תנו זמן הכל יבוא בהמשך חכו קצת... לחוצים הם עובדים הוא וניקה לא משחררים כל רגע סינגל תאמינו לי הסבלנות משתלמת :) שבוע טוב לכולם...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחח מה אתם רוצים?

כולה שאל איך פונים להנהלת הפורומים. אולי באמת עדיף שיחליפו פה את ההנהלה. אחרי הכל, נוגה כבר לא נמצאת פה הרבה זמן

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא לסגור מותק

רק להחליף את ההנהלה, כי נוגה לא נמצאת פה כבר הרבה זמן, אז שמישהו שנמצא פה יחליף אותה

EMANUELA XD

New member
אתה מסכים איתי

כדי לנהל פורום בצורה נורמלית,למנהל הפורום צריך ליהיות קשר רצוף עם הנרי או ניקה.(במיקרה שלנו פורום דנה אינטרנשיונל למושיקו יש קשר עם דנה) איך נוכל לקדם פורום בלי להתחדש בחדשות לוז הופעות,תוכניות עתידניות,וכו' וכו' אני דווקא מאוד מעריכה את האומנות של הנרי וניקה וכמעריצה יש לי ציפיות מההרכב אני שומעת ומפה ושם שהנרי וניקה מקיימים הופעות, וחבל שאני מעודכת רק אחרי שהייתה הופעה כזאת יש לי שוקס מעריצים של הנרי וניקה והיה לי קשר בהתחלה עם הנרי משום מה כבר לשוקס האישי שלו הוא לא ניכנס חוץ מאשר שהוא רמז שבקרב הסינגל הראשון מתוך האלבום יצא,שלושה חודשים עברו מאז וכלום לא קרה!! אחלה אני מבינה שלא תמיד תוכניות יוצאות בפועל ,לאומן צריכה ליהיות נאמנות עם מעריצים ועם הפורום האישי שלו כשזה לא קורה פשוט הפורום נימצא בקריסה אני מאמינה שלפורום ניכנסים גולשים,וכשרואים את הפורום לא פעיל ממשיכים הלאה אני מקווה ועדיין יש לי צפיות מהנרי הנרי תתחיל להזיז את העינינים בפורום בבקשה!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאבל איבגי אמר שהוא מדבר עם ניקה לפעמים.

ותקן אותי אם אני טועה, כן?

EMANUELA XD

New member
גם אני מקווה

אני מנהלת שוקס מעריצים של ניקה וברגע שאין מה לחדש לגולשים בשוקס הם פשוט לא חוזרים,גם קשה לי לענות על שאלות שנישלחות אלי להבדיל יש לי שוקס מעריצים של דנה ושם תמיד יש תשובות לכל שאלה, ולמה ? כי לדנה חשוב להישאר בקשר רצוף עם מעריצים וכל הזמן מעבירים מידע אחד מהשיני גם בתקופות שדנה הייתה ברגיעה ניראה לי שהנרי וניקה עדיין לא תופסים את משמעות הפורום וחבל מאוד!!

איבגי1

New member
בטח בטח !

רק שניקה כבר יותר משבוע לא ענתה לי במייספססיס בהודעות

למעלה