איך פותרים בארה"ב את בעיית הרווקות

Yaniv-DC

New member
איך פותרים בארה"ב את בעיית הרווקות

הקיץ בטלוויזיה האמריקאית מתאפיין בעיקר בחוסר צפייה בטלוויזיה, ואם במהלך עונת הסתיו-חורף רשת NBC המובילה מגיעה לאיזור ה-13-15 נקודות רייטינג (ממוצע שבועי של כל שעות השידור), הרי שבקייץ היא מסתובבת סביב ה-5-7 נקודות, ועדיין מובילה. הדבר נובע בעיקר מאירועי חוצות רבים, סרטי קיץ וגם... לוח משדרים רע-רע-רע כמו שרק ערוץ 10 יכול להעלות. אבל, בכל רע יש גם מעט טוב, וכאן קוראים לזה "meet my folks", או בתרגום חופשי מאוד - "פגוש את ההורים". שלושה גברברים, עלמת חן אחת וזוג הורים. שלושת הגברברים מתחרים לא על לב הבחורה, אלא דווקא על לב ההורים. הם מגיעים לבית הנערה, יושבים לארוחה עם ההורים, יוצאים לדייט עם הבחורה (כל אחד בנפרד), כאשר בין לבין מגיע ה"דוור" עם מעטפה הממוענת להורים, ובו מידע "פלילי" על כל אחד מהמתחרים. וכך האב פותח את המעטפה, פונה אל אחד המתמודדים ושואל - "באמת בגדת בחברה הקודמת שלך עם 40 בחורות אחרות? כמו כן נשלחות קלטות וידאו עם מידע שמוסרות החברות לשעבר, חברים אחרים, מורים, הורים וכו´... מדי פעם נשלחים גם פקסים עם נקודות חדשות בתחקיר על הבחורים (זה נכון שנתפסת רוקד בתחתונים במועדון גייז בהיותך שיכור כלוט?) לקראת הסוף וללא התרעה מתבקשים ההורים בתוך רבע שעה להעיף את אחד המתחרים. השניים הנותרים יזכו מעט אחר כך לתענוג המפוקפק של מבחן במכונת אמת. האב יושב עם רשימת שאלות, שואל את הבחורים (אתה חושב שאתה יותר חכם ממני? אני מפחיד אותך? האם תנסה לשכב עם הבת שלי בפגישה הראשונה? האם תהייה נאמן לה?) כאשר הבוחן יושב מאחורי הבחור, ומסמן לאב מה נכון ומה לא, מבלי שהנבחן יכול לראות מה מסומן... ובסוף התהליך... ההורים מודיעים לבת עם מי היא יוצאת, וכמובן מקבלים סוף שבוע, טיסות ופינוקים אחרים... ואם במקרה אתם בארה"ב הקיץ, ימי שני, רשת NBC, ב-22:00 (21:00 סנטרל).

ליאן.

New member
אני חושבת שעם הורים ובחורים כאלה..

הרווקות היא איננה בעייה אלא ברכה ומטרה!
מה גם שהדרך הזו בהחלט לא תפתור בעיות כלשהן אלא תיצור בעיות חדשות... תודה על האינפורציה
, העלאתי הכל למאמר.

למעלה