איך פספסנו את היומולדת של דרור?

blah blah story

New member
איך פספסנו את היומולדת של דרור?

דרור - אני מקווה שתסלחי לנו ותקבלי את הברכות האוהבות! רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך, שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על התום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. אז כן, העתקתי את הברכה הזאת - רק בשביל התחלה חביבה. אבל בנימה אישית יותר - כמה כיף לי שהכרתי אותך! את פשוט חברה מדהימה ולמדתי ממך המון על אהבה לזולת. החזרת לי את האמון בנוער של היום. שיהיה לך המון הצלחה בדרך החדשה אליה את הולכת וכל מה שתרצי או תחלמי יתגשם כי מגיע לך! אוהבת המון!
(אהה, והשגתי לך נשיקה משאניה
)

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד
איזה ביזיון

אלפי סליחות לך יקירה
אני מוכנה להישבע שהיומולדת שלך היה אמור להיות ביוני. לא
בכל מקרה, איך זה שלא התראת לנו מראש
או יותר נכון, איך הפייסבוק לא התריע לנו מראש?
מתי בכלל התאריך שלך?
מקווה שלא עבר יותר מידי זמן מאז
בכל אופן אני מאחלת לך המון המון המון מזל טוב! הייתי מאחלת לך עד 120 אז כיוון שאת הולכת להיתקע בגיל 12 עוד הרבה שנים, זה נראה לי רחוק מידי
מאחלת לך שתמיד תמיד תיהי מאושרת, שכל יום תלמדי משהו מענין חדש ותבואי לחלוק אותו עמנו (אחרת איך נדע מה תפקידם של החלבונים בגוף...?)שהעולם יחייך אליך תמיד ושכל מה שאי פעם חלמת עליו יתגשם. כן, גם חלומות הסקס הפרועים שלך עם כל המשמשיות של העולם! אוהבת אותך מלאנתאלפים ובאמת מאחלת לך את כל הטוב שיש לעולם להציע!

תודה רבה!

אני בשוק שאת בכלל זוכרת איך קוראים להלן
וכן, גם אני חושבת שאני אתקע בגיל 12 עוד המון זמן

LeAnnDylan

Well-known member
לא זכרתי

דיפדפתי איזה שעה בהיסטוריה של הפורום כדי לחפש את ההודעה שכתבת עליה לראשונה

מזל טוב!!

המון מזל ורק טוב! עד מאה כעשרים. שתמיד תהיי מאושרת ושכל חלומותייך יתגשמו. אני לא סגורה על בת כמה את (12, לא?) אבל תמיד היית נשמעת לי בוגרת הרבה מעבר לשנותייך אז אני מאחלת לך שתמשיכי להיות חכמה, נבונה, בוגרת ומשעשעת כמו שאת
מקווה שחגגת כמו שצריך ושנהנית!

X יו יו S

New member
יום הולדת שמח :)

את כמו אחיינתי שלי גם היא כבר שבועיים בחגיגות
אגב אם כל גיל 12 אז שרץ פה בהודעות שכחתי לברך אותך בזה שאת בגיל מיוחד ושתהני בכל רגע בו

Guncrazy

New member
מזל טוב!!

השרשור עצמו נפתח באיחור אז אני לא מרגישה שאני באיחור
וואו לא הייתי פה הרבה זמן
בכל אופן אני מאחלת לך המון המון מזל טוב עד 120. אני לא מכירה אותך כל כך טוב אבל ממה שניתן לקרוא כאן את ילדה מקסימה, משעשעת ונבונה. מאחלת לך שתישארי כמו שאת
ושרק דברים טובים יקרו בדרכך
מקווה שחגגת את יום הולדתך כמו שצריך ושאכלת עוגת טובה. ואם כן, שתפי במתכון. בא לי מתכון לעוגה טובה

תודה רבה!

אה ולא אכלתי עוגה טובה, לא אכלתי עוגה בכלל
אכלתי סושי;;
אולי בעברי יהיה איזה משהו

LeAnnDylan

Well-known member
זה ליאורה והאייקונים שלה

היא מכניסה אותי לחשדות תמידיים

למעלה