איך פספסתי אותכם?

The trickster

New member
איך פספסתי אותכם?

הכל התחיל לפני כמה ימים סיירתי בכמה אתרים שיש בהם פורומים על מוסיקה כי הייתי חייב להודיע בכמה מהם על המסיבות נושא שאני מארגן בימים אלו - אחלה מסיבות ורציתי שיבואו כשהמסיבה הראשונה חלפה לה - חזרתי לפה כדי לבדוק אחרי הסערה את ההודעות במקרה ו.... וגיליתי שעמוק בתוך האדמה כאן בפורום זה קיים פורום לכבוד אחת הלהקות הגדולות - רדיוהד אני חייב להגיד שהאהבה שלי לרדיוהד התחילה לפני יותר מ7 שנים - ואפשר להגדיר את מה שאני מרגיש כלפיהם בתור אובססיה (כן כן - רפואית זה מוכח ואין לזה שום פתרון) אני די אוסף את כל הדיסקים שלהם - בעל מניין של דיסקים/EP/bootleg די רציני יודע המון עליהם ומחפש לדעת עוד עליהם ובטוח שתעזרו לי אצלנו בדירה כבר עברנו את השלב שלשמוע אותם - אלא מנגנים אותם - ולא רק על גיטרה מצוקמקת אלא על כל הכלים שהייתם יכולים לעלות על דעתכם שרדיוהד יכלו להשתמש בהם (יש לי מזל לגור עם 2 חברים ממש טובים שגם המוזיקה עמוק בתוכם - ויש לנו תופים-פסנתר-6 גיטרות-באס-מגברים ועוד המון שפשוט מפריעים לשכנינו אבל מניבים לא מעט תעסוקה וכיף) אז הנה אני - באתי לעזור אם אפשר - לשמוע - לכתוב - לחקור וגם להנות - ומקווה שסוף סוף אוכל למצוא פורום קבוע שאוכל לחזור כל פעם אליו ולא לנדוד מאחד לאחד... the trickster

polyethylene

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

הפורום הזה הוא אחד מהשורדים, יש לו כבר יותר משנה, איך נתקלת בו רק עכשיו ולא לפני זו באמת תעלומה
... אתה יותר ממוזמן להצטרף אלינו, יש פה מגוון של אוהבי רדיוהד החל מהשרוטים שיאספו כל סינגל, בוטלג, ep ודיסק שלהם (אני), וכלה בכאלה שפשוט נהנים מהמוסיקה שלהם כמות שהיא
תהנה, ותשאיר רשמים. פולי
the crash - sugared

FakePlasticTree

New member
ברוך הבא

גם אני איכשהו אובססיבי לגביהם. שומע בדר"כ רק אותם. ד"א, מה בדיוק המסיבות נושא האלה? נשמע מעניין...

Major Thom

New member
ברוך הבא! ../images/Emo142.gif../images/Emo168.gif

איזה כיף זה כלכך הרבה כלים :)) על מה אתה מנגן מכל אלה ?
תהנה פה בפורום. יש כאן אנשים ממש טובים
cocteau twins - cherry-coloured funk

The trickster

New member
מסיבת נושא?

זו מסיבה לא ממוסחרת רק על נושא אחד נגיד רק על פינק פלויד כל ההערב - קליפים - מוסיקה - שתייה אווירה

למעלה