איך פספסתי איך פספסתי.

fields5

New member
תודה על התשובה המפורטת ♥

חשבתי שזה בשני מעניין.
זה לא פשוט הלחץ הזה שהם נמצאים בו לא יודעת מה זה היה מוציא ממני...
רואה סקרנות מציצנית כמעט את המטבחים והעבודה של השפים והמטבחים אליהם מגיעים הצוותים ברחבי צרפת.
אחפש ביוטיוב בטח יעלה את ה"episodes" בטוח מרשים לראות

מה הנושא של הפרק הבא?
 

fields5

New member
איך פספסתי איך פספסתי.

את Qui sera le prochain grand pâtissier? של שני האחרון ועוד פחזניות.
פשוט נרדמתי לפני.........
עוד לא העלו את זה לאוויר.
באסה

יום טוב לנו
 

fields5

New member
יעלה, ואת ראית את הפרק של שני האחרון?

מתהוללת, לא ידעתי שאת יודעת צרפתית.... כי אם לא היה מתסכל אותך מאוד לראות את המראות המרהיבים ולא להבין את ההערות וההארות.

נכנסתי ליוטיוב עם שם התכנית ומצאתי את כל הפרקים של 2013
ואת הפרק הראשון ששודר בשבוע שעבר.
בשני האחרון הנושא היה פחזניות ואני מחכה בכיליון לראות את אופן ההכנה שלהם וגם את של הקרמים ולא פחות את המגדלים היצירתיים, הקישוטים והווריאציות.
אני עדיין מחפשת לדעת איך להכין את המגדל בלי החרוט שבאמצע ועם מעטפת מרשימה כאילו עם חרוט. אחרת זה שכבות שכבות וזה פחות מרשים.
 
למעלה