איך צבא יכול להיות כ"כ מפגר

cobainos

New member
איך צבא יכול להיות כ"כ מפגר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כל פעם שוברים שיאים חדשים של טימטום,אבל זה כבר עובר כל גבול.לירות טיל מסוק לתוך הפגנה(של בלתי חמושים) ולהרוג 20 אזרחים חפים מפשע?לאן הגענו!אנחנו לא כמוהם ואסור שצה"ל יתנהג כמו אירגון טרור(וזה בדיוק מה שהם עושים,הורגים חפים מפשע)איך טעות כזאת יכולה לקרות תסבירו לי!

dilan angel

New member
זו באמת הייתה "טעות" אדיוטית

אני לא מבינה איך הם מכנים את זה טעות
פור פאק סייק... איך
אותו דבר קרה אתמול לצבא ארה"ב...הם ירו טיל להפגנה בעיראק "בטעות" אז הם לא הגיבו בכלל למה שקרה אתמול בארץ,כי גם שם לא היה מספר קטן של הרוגים.. מקווה שזה לא יקרה בשום מקום שוב..

Guy Schlesnar

New member
בטח שארה"ב הגיבו. הם גינו את זה

חוץ מזה,אל תיתממו כ"כ. צעדה המונית של אנשים,באיזור שהם יודעים שהוא איזור קרבות? חוץ מזה אתה כבר לא יכול לדעת מי חמוש ומי לא,כי הם מפוצצים אישה,מפוצצים ילדים,ומפוצצים חמורים,לכו תהיו אתם אחראים אם קבוצה ענקית הייתה מתחילה להילחם שם.

cobainos

New member
נו,תמיד יהיו את אלה שיצדיקו..

נו באמת...זה לא איזור קרבות אלא איזור של פעילות מבצעית.אם היו באים להרוס לך חצי מהעיר גם אתה היית יוצא להפגין.היית רוצה לחטוף פגז של טנק?זה לא אנושי וזאת פאשלה שאסור להיות...עזבו חיי אדם ונערים זה..אתם יודעים איזה נזק זה להסברה של הצד שלנו בעולם??זה נזק אדיר! אין לדבר הזה שום הצדקה וההסבר של"אולי אחד מהם יכל להיות.." הוא מפגר. כי במעשה הזה אנחנו ייעדנו כרגע 100 שאהידים חדשים שירצו לנקום וישנאו יותר ממה שכבר שונאים אותנו שם.

Guy Schlesnar

New member
תגיד לי,אם טנקים ומסוקים

היו נכנסים לראשון,היית יוצא לרחובות להפגין?

cobainos

New member
הם בכלל לא לקחו כזה סיכון!!

הם הפגינו בלי נשק ולא צעדו אל עבר חיילים בהמון או משהו ולא העלו בכלל במח שאיזה מטורף או לא יודע מה נפל עליו או על מי שנתן תפקודה הזאת(שנקראת בלתי חוקית בעליל) יחשבו בכלל פשוט לירות טיל בתוך קבוצה של אנשים.לא רק פשע לעשות את זה אלא גם פשע להצדיק דבר כזה.אני לא מבין למה אתה בכלל מנסה להצדיק מעשה כזה או להאשים את הקורבנות!אני לא אוהב את העם הפאלשתינאי וכואב לי על הפיגועים שקורים פה הרבה יותר מאשר על הטעויות שקורות שם.אבל זה היה פשוט רשע,פשוט...קשה לי להגדיר את זה.ולא עד כדי כך כואב לי על הנערים האלה(למרות שזה כן מכאיב) אלא יותר כואב לי שאת הדבר האיום והנורא הזה הצבא שלנו ביצע.פשוט בלתי נקלט.

נגיד

שכשתתגייס זה יהיה לחיל קרבי אני רוצה לראות שתגיד שזה כואב אחרי שחבר שלך נהרג ו\או נפצע חס וחלילה מירי או הפגנה. דבר איתי כשתתגייס

Guy Schlesnar

New member
בטח שהם לקחו כזה סיכון!

הם עשו צעדה איפה שהם יודעים שיש צבא! אתה יודע מה? שלוש בלילה,יום שישי. אתה עייף. אתה יודע שיש דרך קיצור לבית שלך,אבל זאת סמטה חשוכה ויש שם נרקומנים וערסים (לא שאני משווה את הצבא לנרקומנים וערסים). אתה תעבור דרך שם?

cold fire1

New member
טוב קודם כל

אתה צודק שזה לא צריך לקרות, ואני לא בא להצדיק הרג של חפים מפשע.. דבר ראשון, לא ירו טיל ממסוק לתוך ההמון, אלא ירו פגז טנק על בניין נטוש שנמצא בסמוך למוקד ההפגנה ומהפיצוץ שלו הם נפגעו (לא שזה בסדר.. אבל רק לדייק בעובדות) דבר שני, הם לא צריכים לשלוח ילדים להפגין באזור שיודעים שמתבצעת בו פעילות קרבית. ומספר ההרוגים גם הוא אינו 20.. אלא בין 7-10 (גם אחד זה יותר מידי, אבל רק עובדות)

amickyaa

New member
../images/Emo59.gifעוד מעט תתגייס תתחיל לאהוב...

נועם עוד מעט תתגייס אני ממליץ לך להתחיל לאהוב את המערכת שאתה נכנס אליה כדי שלא תסבול.....עזוב פוליטיקה בצד......חיילים עושים את המוטל עליהם......פקודות ! פקודות ! אין דיבורים.....כשתהיה בפנים תבין שזה לא פשוט !!!!

תפסיקו להיות ילדים

אתם הייתם שם? אתם יודעים מה קורה שם? אתם יודעים רק מה שאומרים בחדשות - והם אומרים לא תמיד הכל זה אולי הייתה פאשלה אבל אין שם חפים מפשע ראית כשנתנו לזקנה לצאת מהבית להביא אוכל היא הודיע לצלפים שהרגו לנו 2 חיילים שבוע שעבר הם כולם שותפים לטרור גם אם לא פעילים באופן ישיר

cobainos

New member
אם התקשורת לא מספרת תאמת

זה בד"כ לטובתינו,כי התקשורת הישראלית לא תסיט את האזרחים של המדינה נגד הממשלה שלה,היא עדיין נתונה קצת לשליטה של השלטון פה בארץ.אין כאן בכלל קשר לאותו מקרה וזה בכלל לא דומה. ונמאס לי שבכלל מנסים להצדיק תמעשה הזה. ואם הם כולם שותפים לטרור אז אנחנו כולנו שותפים לכיבוש ואני לא רוצה להיות שותף לדיכוי ומירור חיים של עם אחר.

היא לא תסיט

אבל היא גם לא מספרת הכל. אתה יודע מה זה יום שיגרה שם. שאנשים שלנו נפגעו שם כל יום בלי תגובה מצידנו ולא שמעת על זה בחדשות. בטח שזה קשור המקרה - זה רק מראה לך שאף אחד שם לא חף מפשע. זה לא כיבוש, זה הגנה על גבולות ישראל ושמירה על ריבונות. יודע כמה חדירות מסכלים ביום אחד?! קיצר לך אתה תהיה סרבן, אל תשרת בצבא והעיקר שתרגיש טוב עם עצמך ברגע שיהיה פיגוע אתה לא תוכל להגיד "הייתי יכול למנוע אותו" ד"א זה לא כיבוש המדינה שלנו ותמיד הייתה שלנו

cobainos

New member
נכון,היא לא מספרת הכל.

היא לא מספרת על כל הפגיעות בזכויות אדם שהולכות שם שאירגונים בינ"ל כן מדווחים עליהם ולצערי זה המון.היא לא מספרת על המספר האמיתי של הבתים שהורסים וזה לא בתי מחבלים אלא בתי אזרחים.להגיד שאף אחד שם לא חף מפשע זה די אוילי אבל נעזוב את זה,גם אם אף אחד שם לא חף מפשע,אין לאף אחד זכות להתעלל ככה ולהרוס לאנשים תבתים שלהם ולסלק אותם מהמקום שהם גרים בו שנים בשביל הרחבת ציר,בלי אפילו פיצוי או מציאת פתרון חלופי. זאת הגנה?!?!?!?!?!??!?!?!הצחקת אותי.ללכת להרוס בתים של אנשים מסכנים שבוקשי אוכל הם משיגים שם זאת לא הגנה.זה מירור חיים של חפים מפשע וזה לא קשור לחדירות שמסכלים. ואני בכלל לא אענה לך על שאר ההודעה כי השאר לא שווה יחס,אם היית קורא מה שכתבתי כאן כמה פעמים כולל בשרשור הזה,לא היית כותב את זה. וכל שליטה על עם אחר שדורש ריבונות(וצריך לקבל אותה סוף סוף) זה כיבוש ואל תדבר אלי בקלישאות כי חוץ מזה שזה נדוש זה גם מטומטם.העובדות הן,שאחוז היהודים ברצועת עזה הוא בערך 5 ובשבילם נהרגים המון חיילים וגם אזרחים חפים מפשע משני הצדדים.אז הכיבוש הזה מטומטם וכל הפגיעה הזאת בזכויות אדם שמחמירה שם לאחרונה,כל השנים אמרו לי שזה קורה ואני לא האמנתי שהצבא שלנו,צבא "הגנה" לישראל עושה את זה. אני מתבייש בממשלה הזאת,פשוט מתבייש.זה לא רק אני אלא גם שרים מתוכה כמו טומי לפיד שהוא פחות ימני מכל השאר...ועוד אומרים שאריק שרון עבר לשמאל.הצחקתם אותי.

Guy Schlesnar

New member
כן ברור... כל החיילים ברצועה זה כדי

להגן על התנחלויות... ברור. הרי אין שם חיילים כדי למנוע כניסה ויציאה מהארץ,כדי שאיזה מחבל לא יגיע לך מתחת לבניין ויתפוצץ.

אם אתה מדבר ככה

כנראה לא היית שם אז בבקשה... אתה שמעת על המקרה לפני 3 שבועות שחדרו 3 מחבלים, שמצאנו תעלת נפץ גם באותו יום, שלפני חודש צלף שלהם פצע לנו חייל בשמירה, לפני חודש וחצי חדירה של מחבל לישוב נווה דקלים, סיכול ניסיון חדירה של מחבל למוצב בגיזרה. אני מניח שלא שמעת כי לא דיברו על זה בחדשות וזה גם לא הופיע בעיתון חוץ מהחדירה לנווה דקלים. לא יודע אם התגייסת או לא ואם כן לאיפה, אני רוצה לראות שתהיה שם יום אחד ולא תחשוב כמוני.

למעלה