איך ציוני הבגרות?! אחח איזה ציוני יש לי :)) הכי אני מרוצה מביולוגיה שלי
H HONKY TONK WOMAN New member 30/8/05 #4 חחחחח זה גם מה שאני עשיתי גם את הגיליון ציונים חברה אספה בשבילי.
M Matanhirsch New member 30/8/05 #7 אני מרוצה פחות או יותר.. רק כימיה והסטוריה הרס לי!! אני יכול לערער על הסטוריה?!?!?יצא לי 71 בבגרות והגישו אותי על 95!! (ובכימיה קיבלתי 66......)
אני מרוצה פחות או יותר.. רק כימיה והסטוריה הרס לי!! אני יכול לערער על הסטוריה?!?!?יצא לי 71 בבגרות והגישו אותי על 95!! (ובכימיה קיבלתי 66......)
ח חןשסק New member 30/8/05 #8 מה יעזור הערעור? התוצאה של הבגרות לא תשתנה בגלל שקיבלת תוצאה טובה יותר במגן והגישו אותך על 95... זה משקף את מה שידעת באותו רגע... מקס' תוכל לעשות בגרות חוזרת. למרות שנראה לי שזה הדבר האחרון שמישהו ירצה לעשות שוב מרצונו
מה יעזור הערעור? התוצאה של הבגרות לא תשתנה בגלל שקיבלת תוצאה טובה יותר במגן והגישו אותך על 95... זה משקף את מה שידעת באותו רגע... מקס' תוכל לעשות בגרות חוזרת. למרות שנראה לי שזה הדבר האחרון שמישהו ירצה לעשות שוב מרצונו
C cobainos New member 31/8/05 #12 אני מרוצה../images/Emo13.gif בעיקר מזה שלא הקפיצו אותי לאבט"ש. סתם,ד"ש לג'ינג'י!
C cobainos New member 5/9/05 #14 כן,זה יגיע מתישהו בינתיים עשיתי שבת של פטרולים,משהו זוועה.על מה לעזאזל שומרים ב"תל-השומר"?השם יכול לשמור על עצמו.
כן,זה יגיע מתישהו בינתיים עשיתי שבת של פטרולים,משהו זוועה.על מה לעזאזל שומרים ב"תל-השומר"?השם יכול לשמור על עצמו.