איך קולים שקדים לבד?

איך קולים שקדים לבד?

אשמח לקבל הוראות למתחילים,
איך לקלות שקדים לבד בבית,
עם טוסטר אובן או תנור אפיה.

כולל כמובן איך להמליח אותם ואם צריך לשים עוד משהו

תודה :)
 

nurii

New member
אם זו כמות קטנה אפשר בטוסטר


אני בד"כ הייתי קולה שק ענק בתנור-בלי מלח.טועמת אחרי 29 דקות.שזה רך-מוציאה.
 

mumfor4

New member
קליית שקדים

לשים את השקדים בקערה עם מים לעשרים דקות
לשטוף , לבזוק מלח בכמות הרצויה להניח לייבוש מלא בשמש
אחרי שהשקדים יבשים להכניס לתנור 180 מעלות ל20 דקות .

אם רוצים מתוק , אותו תהליך רק עם סוכר ( אני ממליצה על סוכר דמררה שמעניק מעין טעם קרמלי )
 

mumfor4

New member
סמאדי , די נו , תמשיכי

הכנתי המון פעמים , אצלי דווקא אוהבים מתוק .
הכי מככבים כאן פקאנים ;)
 

practical1

New member
תהליך מקוצר יותר

זה להתיז על השקדים מים, לבזוק מלח ולהכניס לתנור לכמה דקות. זה כל כך טעים חמים!
אני לא עושה את זה יותר, עברנו לאכול אגוזים לא קלויים.
 

mumfor4

New member
אשמח אם תחזרי לדווח :)

רק לסבר את האוזן , כאן בירידי חג המולד מוכרים פיצוחים מסוכרים בשקיות נייר קטנטנות של 40 גרם
3 שקיות ב5£


אין להשוות בטעם , בפריכות ובטריות למה שמכינים בבית .
וכמובן במחיר .
בהצלחה
 

practical1

New member
הם עם הקליפה הדקיקונת

היא זו שבעצם תופסת את הלחות ואת המליחות.
 

dify

New member
מצטרפת לההר הוליד עכבר!

כל פעם מחדש משתהה מול הידע והנתינה, תענוג ללמוד ממך :)
 
למעלה