איך קוראים לאוכל שאני מכין?
אני בטוח שעוד אנשים עשו דברים דומים ויש לזה שם.
אני משרה חזה עוף בתערבות של: יין לבן יבש+רכז רימונים+רוטב סויה קלאסי+שום+פלפל+טבעות בצל+גמבה. למשך 4-5 שעות.
אחרי זה מתגן בסיר בשמן קוביות תפוחי אדמה. מוסיף פטריות מקופסת שימורים ואז שופך לתוך כל זה את התעברובת עם כל הבשר.
מחזיק על אש בינונית עד שהעוף מוכן, מערבב מדי פעם שלא יצא שרק הצד התחתון מוכן.
לא מסובך, בדוק יש לזה שם. אני רק לא יודע אותו כי חשבתי על זה לבד
...
ואגב, אם אם יש למישהו שיפורים לזה, אני אשמח לשמוע.
אני בטוח שעוד אנשים עשו דברים דומים ויש לזה שם.
אני משרה חזה עוף בתערבות של: יין לבן יבש+רכז רימונים+רוטב סויה קלאסי+שום+פלפל+טבעות בצל+גמבה. למשך 4-5 שעות.
אחרי זה מתגן בסיר בשמן קוביות תפוחי אדמה. מוסיף פטריות מקופסת שימורים ואז שופך לתוך כל זה את התעברובת עם כל הבשר.
מחזיק על אש בינונית עד שהעוף מוכן, מערבב מדי פעם שלא יצא שרק הצד התחתון מוכן.
לא מסובך, בדוק יש לזה שם. אני רק לא יודע אותו כי חשבתי על זה לבד

ואגב, אם אם יש למישהו שיפורים לזה, אני אשמח לשמוע.