איך קוראים לאוכל שאני מכין?

LM87

New member
איך קוראים לאוכל שאני מכין?

אני בטוח שעוד אנשים עשו דברים דומים ויש לזה שם.
אני משרה חזה עוף בתערבות של: יין לבן יבש+רכז רימונים+רוטב סויה קלאסי+שום+פלפל+טבעות בצל+גמבה. למשך 4-5 שעות.
אחרי זה מתגן בסיר בשמן קוביות תפוחי אדמה. מוסיף פטריות מקופסת שימורים ואז שופך לתוך כל זה את התעברובת עם כל הבשר.
מחזיק על אש בינונית עד שהעוף מוכן, מערבב מדי פעם שלא יצא שרק הצד התחתון מוכן.

לא מסובך, בדוק יש לזה שם. אני רק לא יודע אותו כי חשבתי על זה לבד
...
ואגב, אם אם יש למישהו שיפורים לזה, אני אשמח לשמוע.
 

John the Savage

New member
הכל טוב ויפה

חוץ מאשר הפטריות מקופסאות שימורים. זה אחד הדברים שבשום אופן לא נכנסים אלי הביתה. יש מוצרים שעוד איכשהו סבירים בקופסאות שימורים (קטניות לדוגמה), אבל לפטריות משימורים יש טעם ומרקם של פלסטיק.

וזה נקרא פשוט תבשיל צלי עוף עם פטריות, ואם אתה רוצה להשמע יותר מתוחכם, אתה יכול לקרוא לזה Coq au vin.
 

yair_bar

New member
מנהל
לא מכיר שם מסויים לתבשיל

מודה שגם אני הייתי מוותר על הפטריות.
&nbsp
תנסה להחליף את הסויה במעט חומץ בלסמי
&nbsp
&nbsp
 

LM87

New member
חומץ? אבל יש יין+רכז רימונים.

זה לא יצא חמוץ מדי?
&nbsp
אז פשוט קוראים לזה "תבשיל". טוב, שיהיה.
 

yair_bar

New member
מנהל
זה מה שמיוחד בבלסמי

הוא חומץ אבל יש לו גוון מתקתק.
&nbsp
כמובן שאני מדבר על כמות קטנה - לא להגזים. נגיד לחצי קילו עוף תספיק כפית.
&nbsp
השילוב של רכז רימונים עם בלסמי בעיניי מוצלח מאד. יכול להיות שאתה יכול לוותר במצב הזה על חלק מהיין
 

LM87

New member
עניין שיש לי יין מיותר :) . מצאתי איזה בקבוק ישן

שאני עושה עליו ניסויים.
אבדוק את העניין עם החומץ בלסמי. נשמע לא רע.
 
למעלה