איך קוראים לאישתו של אביב גפן?
I InnocenceLost New member 27/12/06 #5 נראתה עייפה.. האמת לא זיהיתי אותה זה היה בחנות ואנס בתא ושמעתי אנשים מתלחששים שהיא יושבת במדרגות בכניסה, וכשיצאתי ראיתי אותה סהכ עוד בנאדם
נראתה עייפה.. האמת לא זיהיתי אותה זה היה בחנות ואנס בתא ושמעתי אנשים מתלחששים שהיא יושבת במדרגות בכניסה, וכשיצאתי ראיתי אותה סהכ עוד בנאדם
ד דנדי פלוצקי New member 27/12/06 #6 חח בכללי.. איך היא נראית.. ראיתי נראה לי רק תמונה אחת שלה... ואנס
I InnocenceLost New member 27/12/06 #7 הנה לך :] http://video.nana.co.il/?SectionID=1285&PageNum=2 תלחצי בצד שמאל ב-סלבס קוראים =]
כ כולם אוהבים את ישראל New member 29/12/06 #13 אני רואה את בועז שרעבי פעמים בשבוע לפחות הוא עובר ליד הדוכן שאני מוכר בו , בקניון מסויים אני רואה אותו שיגרה
אני רואה את בועז שרעבי פעמים בשבוע לפחות הוא עובר ליד הדוכן שאני מוכר בו , בקניון מסויים אני רואה אותו שיגרה
כ כולם אוהבים את ישראל New member 29/12/06 #15 מתאבן מתקופת הדינזוארים תלמדו על זה בשיעורי היסטוריה עתיקה,,,
Y yellow cheese New member 28/12/06 #11 חחחחחחחחחחחחח אל תשאלי היא מהממת במציאות. לא גברית דווקא!!!!!!
S Simple Sam New member 29/12/06 #16 2 כרטיסים לסיטי הול מחר../images/Emo70.gif מי שלא הספיק להזמין.. 0525409309 נדבר על המחיר.