איך קוראים לבסיסט? איך קוראים לבסיסט של שוטי הנבואה?
F fleaboy New member 7/12/05 #2 תלוי מתי איפה וכו' בדיסקים זה בעיקר עמית כרמלי בדיסק השני זה גם קצת שחם אוחנה שחם גם ניגן איתם תקופה ארוכה בהופעות עכשיו מנגן איתם בחור שקוראים לו אורי אני חושב
תלוי מתי איפה וכו' בדיסקים זה בעיקר עמית כרמלי בדיסק השני זה גם קצת שחם אוחנה שחם גם ניגן איתם תקופה ארוכה בהופעות עכשיו מנגן איתם בחור שקוראים לו אורי אני חושב
J jane34 New member 12/12/05 #3 אין על עמית כרמלי../images/Emo24.gif וזה לא ממש הוגן כי איך לומר ? אני קצת משוחדת.....
F fleaboy New member 12/12/05 #4 למה את משוחדת? ואני דווקא מסכים איתך בלי ליהיות משוחד ואפילו אני מנגן על באס... אז אפשר לאמר שאני מבין דבר או שניים בנושא :] למרות שבהופעה ששמעתי את אורי (ושוב... אל תתפסו אותי על השם) הוא היה ממש סבבה אבל אין כמו עמית :]
למה את משוחדת? ואני דווקא מסכים איתך בלי ליהיות משוחד ואפילו אני מנגן על באס... אז אפשר לאמר שאני מבין דבר או שניים בנושא :] למרות שבהופעה ששמעתי את אורי (ושוב... אל תתפסו אותי על השם) הוא היה ממש סבבה אבל אין כמו עמית :]
J jane34 New member 13/12/05 #5 מצטערת אבל כפי שכבר כתבתי משוחדת..... שומרת על זכות השתיקה I DID NOT HAD SEX WITH THIS AMIT על משקל ביל קלינטון......
מצטערת אבל כפי שכבר כתבתי משוחדת..... שומרת על זכות השתיקה I DID NOT HAD SEX WITH THIS AMIT על משקל ביל קלינטון......