איך קוראים לדג הזה ? וסימו לב לתופאה יפה של התאמת צבע הדג לקרקע האקווריום.
K kobi10 New member 27/12/03 #1 איך קוראים לדג הזה ? וסימו לב לתופאה יפה של התאמת צבע הדג לקרקע האקווריום.
K kobi10 New member 27/12/03 #4 אני חושב שהוא ממשפחת הבוטייה ליצן - הוא מגלה אותם סימני התנהגות וגם נראה כמוהם. ??????
ג גלעד cool7 New member 27/12/03 #5 מזכיר את משפחת החתולים למיניהם אבל אני לא מבין גדול בזנים, אז כנראה טועה. בכל מקרה זה לא חייל.
A adiemus New member 28/12/03 #6 ../images/Emo91.gifדרך אגב אתה יכול להכניס את התמונה של הדג הזה למילון המונחים ושם לבקש מידע על הדג הזה אני לא יודע אם מישהו ניכנס לשם חחח אבל אני מאוד מקווה שכן כיוון שלקח לי המון זמן להפעיל את הפינה ...
../images/Emo91.gifדרך אגב אתה יכול להכניס את התמונה של הדג הזה למילון המונחים ושם לבקש מידע על הדג הזה אני לא יודע אם מישהו ניכנס לשם חחח אבל אני מאוד מקווה שכן כיוון שלקח לי המון זמן להפעיל את הפינה ...
S Suikun New member 29/12/03 #8 לא חייל, בוטיה יויו. http://www.loaches.com/species_pages/botia_almorhae.html
T tzach91 New member 29/1/04 #10 זה סוג של בוטיה ( יש כחול ויש עם פסים (ליצן) ואת השם שלו אני לא זוכר אבל זה בטוח בוטיה