איך קוראים לזה?

אתי@

New member
איך קוראים לזה?

שתיקת הכבשים? שתיקת הנשואים טריים?

אתי@

New member
הפסקת צהרים שהתחילה אתמול בצהרים

וממשיכה עד עכשיו

ayush

New member
באמת ארוך... להתעורר ../images/Emo124.gif../images/Emo166.gif../images/Emo70.gif

ayush

New member
טוב, אז יש לי שאלה קטנה ../images/Emo35.gif

החלטתי שהיום אני הולכת למשרד הפנים לשנות שם ... חוץ מבמשרד הפנים - איפה עוד צריך לעדכן את השם החדש ????

shelycat

New member
........

איפה משנים....... אז לפי מה שאני יודעת (למרות שלא שיניתי) אז הבנקאית שלנו אמרה לנו לבוא לבנק במידה שנשנה עם צילום של ת.ז החדשה, קופת חולים, רישיון נהיגה[(?) אולי זה משתנה אוטומטית בגלל שזה משרד ממשלתי] ובכל מקום שבו את רשומה בשמך הישן (למשל אוניברסיטה-הרי צריך להציג ת.ז. בבחינות).

ayush

New member
תודה ../images/Emo24.gif

בנתיים אני אשנה במשרד הפנים, גם הבנק על הכוונת... את האוניברסיטה סיימתי נכון לעכשיו..(עד התואר השני.) שוב תודה,

rinutza

New member
וכמעט באותו נושא, אם הרב שולח

את כל הטפסים לרבנות, אז הם אמורים לשלוח לנו תעודת נישואים או שאנחנו צריכים לברר ולקחת אותה לבד? או שבכלל לא לוקחים את זה וזה מתעדכן במשרד הפנים?

ayush

New member
רינה, אנחנו הלכנו לרבנות כדי לקחת

את התעודה. ולא, זה לא מתעדכן אוטומטית לפי מיטב ידיעתי. לפי מה שזכור לי, התחתנת לפניי אז כדאי שתתקשרי לראות אם התעודה מוכנה.

shelycat

New member
...........

אנחנו היינו אלא שהביאו את העתק הכתובה חזרה את הרבנות, שבועיים אחר כך חזרנו אל הרבנות לאסוף את תעודות הנישואין שלנו. לידיעתי אתם אלה שמעדכנים במשרד הפנים אבל אני מניחה שכל תקופה מסוימת הרבנות מעבירה למשרד הפנים את רשימת הנישאים ואז זה מתעדכן אוטומטית בכל משרדי הממשלה.

shelycat

New member
כרגיל לכל רבנות חוקים משלה........

כרגיל לכל רבנות חוקים משלה........ אולי כדאי להתחיל לציין את הרבנויות, מי שולח הביתה, ומי מטרטר?

נופר30

New member
ברבנות שלנו

התקשרו יום לאחר החתונה לשאול לשם העדים על מנת שיוכלו להכין לי את התעודת נישואין מייד אמא שלי הלכה אחרי יומיים ונתנה את העתק כתובה והתעודת נישואין הייתה כבר מוכנה והיא קיבלה אותה אבל אם לא באים תוך שבוע מיום החתונה לקחת את התעודה הם שולחים בדואר

kisses

New member
אנחנו לקחנו את תעודת הנישואים

ומדובר ברבנות רמת גן.

Ronnie*

New member
ואנחנו המסכנים עוד לא קיבלנו... ../images/Emo10.gif

משגעים אותנו, הרבנות... היתה איזו מחיקה בכתובה אז הם מציקים לרב שלנו שייפגש שוב עם העד ויכתוב את הכתובה מחדש (ואנחנו אומרים: אולי פשוט נעשה הכל מהתחלה... האולם, הקייטרינג, הכל...). נודניקים... היה כבר יותר פשוט לנסוע לקפריסין...

למעלה