איך קוראים ללוחם עם הכנפיים והדגל? יש לו איזשהו שם מיוחד, או משמעות כלשהיא?
S Shaldagon New member 1/6/03 #1 איך קוראים ללוחם עם הכנפיים והדגל? יש לו איזשהו שם מיוחד, או משמעות כלשהיא?
D Deadnight Warrior New member 3/6/03 #3 יש לו משמעות, אין לו שם המשמעות ע"פ מייק שינודה היא השילוב בין הצד הכבד של הלהקה (חייל לוחם) לצד הרגוע יותר (הכנפיים) זאת בעצם hybrid, מעורב.
יש לו משמעות, אין לו שם המשמעות ע"פ מייק שינודה היא השילוב בין הצד הכבד של הלהקה (חייל לוחם) לצד הרגוע יותר (הכנפיים) זאת בעצם hybrid, מעורב.
G Girl Of Hell New member 6/6/03 #6 היי אני חושבת שקוראים לו סטריט סולדג'ר..לא בטוחה ד"א תתחדשו על הפורום!
S Shaldagon New member 7/6/03 #8 למה דווקא ככה? Street Soldier כן כן, אני יודע שהרבה שאלות, אבל הלוגו הזה מסקרן....
G GreenAndEvil New member 9/6/03 #13 קוראים לו Street soldier לחייל הזה שמופיע על כריכת Hybrid Theory, הדמואים, ואפילו על Reanimation קוראים Street soldier יום טוב יום טוב! <<i heard that the GREEN stuff was EVIL... >>
קוראים לו Street soldier לחייל הזה שמופיע על כריכת Hybrid Theory, הדמואים, ואפילו על Reanimation קוראים Street soldier יום טוב יום טוב! <<i heard that the GREEN stuff was EVIL... >>
D Deadnight Warrior New member 9/6/03 #12 יש לי הרגשה שהוא שאל אותי..... בכל זאת הוא הגיב להודעה שלי..... בכל מקרה, לשאלה - קניתי אותו בפולין..
יש לי הרגשה שהוא שאל אותי..... בכל זאת הוא הגיב להודעה שלי..... בכל מקרה, לשאלה - קניתי אותו בפולין..