איך קוראים למי ששר את הסינגל החדש שובי אל ביתי. תודה
W willo1 New member 22/9/05 #11 ../images/Emo12.gif רגע אז למה הייתי בטוחה שזה ווסא *תוהה* אגב, שיר שולט
S Saffron New member 14/9/05 #5 וואו, חמישה סינגלים ../images/Emo29.gif זה המון. אני שמחה שהוציאו את "שובי אל ביתי". זה שיר שלא חשוב לי שישאר פרטי, ואני אוהבת מאוד. למען האמת, הייתי בטוחה שהוא יהפוך לסינגל מוקדם יותר.
וואו, חמישה סינגלים ../images/Emo29.gif זה המון. אני שמחה שהוציאו את "שובי אל ביתי". זה שיר שלא חשוב לי שישאר פרטי, ואני אוהבת מאוד. למען האמת, הייתי בטוחה שהוא יהפוך לסינגל מוקדם יותר.
מ מוזיקאית15 New member 16/9/05 #6 כן ברוך השם השיר יצא כסינגל לרדיו אני הכי אוהבת את השיר הזה מתוך האלבום השני.
I i v g y New member 18/9/05 #8 מסכים השיר הזה ממש טוב וגם של שושנה הראשון אבל ובכלל הדסיק השני פי אלף יותר טוב מהראשון! אני שמח שיש לי אותו
מסכים השיר הזה ממש טוב וגם של שושנה הראשון אבל ובכלל הדסיק השני פי אלף יותר טוב מהראשון! אני שמח שיש לי אותו
S Saffron New member 18/9/05 #10 לא ../images/Emo29.gif "שושנים עצובות" הוא מהאלבום הראשון, ועידן שר אותו. שושנה דמארי שרה באלבום השני את "עלה נישא ברוח" ואת "האר את עיניו", השיר הפותח והשיר הסוגר את האלבום. לטעמי, הדיסק הראשון טוב מהשני, אבל גם אותו אני אוהבת.
לא ../images/Emo29.gif "שושנים עצובות" הוא מהאלבום הראשון, ועידן שר אותו. שושנה דמארי שרה באלבום השני את "עלה נישא ברוח" ואת "האר את עיניו", השיר הפותח והשיר הסוגר את האלבום. לטעמי, הדיסק הראשון טוב מהשני, אבל גם אותו אני אוהבת.