קלייטון.ש
Well-known member
מכל הנכדים שלי יש לי את הקשר הכי טוב עם רחל, שכולם עדיין קוראים לה רחל התינוקת.
כמעט כל שבוע, פעם בשבוע, אני נוסע לבקר. אני אמור לקחת כמה מהם לטייל קצת ולגן שעשועים, אבל לא תמיד כולם רוצים לבוא.
חוץ מרחל התינוקת שתמיד מוכנה בשמחה.
לילדים יש כמובן עוד סבים, בגלל הערבוב של המשפחות שם הם מתייחסים לכל המבוגרים כאילו הם בני משפחה ביולוגים.
לי אומרים "סבא" וגם רחל, אבל בפעם האחרונה שביקרתי וחזרנו הביתה מהטיול, רחל התייחסה אלי ואמרה סבא, ואבא שלה פתאום אומר "זה סבא - "
הסתכלה עליו בחוסר הבנה.
הוא אומר "יש סבא יובל, יש סבא דוד, זה סבא - "
לא יודעת.
אמרתי לו "אני רק סבא וזה בסדר מבחינתי"
אומר לי שלשאר הסבאים וגם הסבתות הילדים, כולל רחל, פונים בתוספת השם. רוצה להרחיב ולהחיל את הנוהל גם עלי.
אז קודם כל מאד שימח אותי לשמוע שככה זה. לא ידעתי עד לרגע זה.
שנית לא מצא חן בעיני היוזמה שלו שהבנתי מאיפה היא באה.
אמרתי לו שאני לא בתחרות עם אבא שלו איך הנכדה קוראת לו, אבל באמת שאני מעדיף ככה. מעדיף שרחל תקרא לי סבא וזהו.
ראיתי שמתחיל פה איזה עימות, ואז בדיוק כמו מלאך משמיים באה הבת, אמא של רחל, ואמרה "סבא ורחל באים לאכול"
אז בינתיים ככה זה.
כמעט כל שבוע, פעם בשבוע, אני נוסע לבקר. אני אמור לקחת כמה מהם לטייל קצת ולגן שעשועים, אבל לא תמיד כולם רוצים לבוא.
חוץ מרחל התינוקת שתמיד מוכנה בשמחה.
לילדים יש כמובן עוד סבים, בגלל הערבוב של המשפחות שם הם מתייחסים לכל המבוגרים כאילו הם בני משפחה ביולוגים.
לי אומרים "סבא" וגם רחל, אבל בפעם האחרונה שביקרתי וחזרנו הביתה מהטיול, רחל התייחסה אלי ואמרה סבא, ואבא שלה פתאום אומר "זה סבא - "
הסתכלה עליו בחוסר הבנה.
הוא אומר "יש סבא יובל, יש סבא דוד, זה סבא - "
לא יודעת.
אמרתי לו "אני רק סבא וזה בסדר מבחינתי"
אומר לי שלשאר הסבאים וגם הסבתות הילדים, כולל רחל, פונים בתוספת השם. רוצה להרחיב ולהחיל את הנוהל גם עלי.
אז קודם כל מאד שימח אותי לשמוע שככה זה. לא ידעתי עד לרגע זה.
שנית לא מצא חן בעיני היוזמה שלו שהבנתי מאיפה היא באה.
אמרתי לו שאני לא בתחרות עם אבא שלו איך הנכדה קוראת לו, אבל באמת שאני מעדיף ככה. מעדיף שרחל תקרא לי סבא וזהו.
ראיתי שמתחיל פה איזה עימות, ואז בדיוק כמו מלאך משמיים באה הבת, אמא של רחל, ואמרה "סבא ורחל באים לאכול"
אז בינתיים ככה זה.