איך קוראים לשיר שישבפרסומת של הסדרה

שאלה חשובהההההה

ישנו השיר "בואי אליי" שאלון אבוטבול שר, אולי מישהו יודע איך יהיה או אפשר כעת להשיג אותו? הודה לכם עד מאוד.

qt1

New member
המילים של השיר "בואי אלי"

הופיעו בכיתוביות בפרק של אתמול , אם מישהו רוצה לראות אותן , לשמור אותן שיכתוב, זה חי ובועט וכתוב
תשרשרו לכאן , לא למטה, כפי שזואי מבקשת,
על שיתוף הפעולה. תהנו...

Gods Wave

New member
אם למישו יש מוקלט את הפרק

אשמח אם אותו מישהו יוכל לכתוב את המילים : )

qt1

New member
"בואי אלי" מילות השיר../images/Emo79.gif

בדרך לכאן על עשרות מסכים כחולים ראיתי מטוס מחליק לתוך ארמון קלפים מסביב המון אנשים בוכים מתוק הוא העצב של זרים וחשבתי עליך איך פעם שהיינו בים ונגעת בי והיה לי חם ואמרת לי, לבבות מתים אחרונים אחרי שהגוף נרדם והחלומות גם רק אז הלב נם פזמון: בואי, בואי אלי בואי ודי לא מחכה לא מנסה יותר בדרך לכאן ראיתי זקן עם גלימה עם פרח סגול ופנים שהיו אצולה וידעתי שהוא בדרך גם אל האישה הקטנה שהיתה פעם שלו ומעכשיו נשמתו... ועכשיו נשמתו וחשבתי עליך איך פעם בליקוי החמה הגדול ישבנו שנינו מאחורי זכוכית כהה ואמרת לי האהבה היא קופסא מעץ מלאה בתמונות קטנות,זכרונות. ולפעמים עולה התמונה שאתה בוחר, לפעמים התמונה היא השטן של מישהו אחר. פזמון בדרך לכאן..........................מתוק הוא העצב של זרים.

גרררררררר../images/Emo46.gif

את יודעת מה יש לי לומר על זה נחון
בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.......... זה מתחיל בזכויות ונגמר ביוצרים !!!!! אבל אין ספור תודות

L a d Y R e D

New member
../images/Emo47.gif אלופה ../images/Emo70.gif

כבר מודפס- יחד עם תמונה גדולה של כל השחקים בסידרה מחובקים!

qt1

New member
לא מאמינה שרני בלייר הפך למשורר../images/Emo10.gif

למה הכוונה במילה שטן? השורה הזו עם השטן לא מובנת לי, לך היא מובנת אולי? כל השאר די ברור לי... אני לא אוהבת לא להבין, אתה הבנת את כל השיר? שבתשלום

Gods Wave

New member
השורה על השטן

אולי הכוונה היא שלפעמים מה שאתה הכי רוצה, יכול להיות הדבר הכי גרוע בשביל מישהו אחר... לא בטוחה. ורני לא כתב את המילים. וגם אם כן, למה זה רע אם הוא היה הופך למשורר? : )

qt1

New member
אה.......השטן

השטן הוא רק דימוי של משהו רע , משהו לא טוב למישהו אחר. כי באהבה כמו בחיים, אנחנו רואים דימויים, חווים חוויות וחלק מהם נפלאים, חלק סתמיים ולחלק מהם יש משמעות שהיא רעה בשביל מישהו אחר. יאללה נגיד.
בקשר לרני בלייר בכייף לא כתבתי מתוך ביקורת חלילה, לא מכירה אותו בכלל מעבר לשבתות.

חשבתי על משהו בסגנון :)

אם כי השורה הזו קצת מאכזבת... או שהמילה הזו לא במקום, לא יודע נשמע לי לא מתאים משהו ובקשר לרני בלייר, טעות נפלה בידי, משום מה התבלבלתי והענקתי לו את תואר התסריטאי, ופה זה חתיכת תואר באשר למשמעות השיר- העלילה תורמת הרבה להבנת השיר, לדוגמא בחיים לא הייתי מקשר שמדובר על האירוע של ה-11 בספטמבר אם לא הייתי רואה את הסידרה. רק דבר אחד קצת לא מובן, אם זיכרוני אינו מטעני (ויש סיכוי טוב שכן) לאחר ה11 בספטמבר רפי ואלה היו ביחד לא?

למעלה