איך קוראים לשיר 12?

NK The man

New member
איך קוראים לשיר 12?

שמעתי כרגע את השירים בפעם השנייה ואני חייב לציין שהיה שווה, fuckin שווה לחכות!!! דיסק עצום!!! numb הוא הקליט ביותר והטוב ביותר בשמיעה ראשונה(טוב שנייה...) אבל breaking the habit and from the inside חזקים ביותר... רק nobody's listening נשמע לי לא משהו, השאר עצומים!!!!!!!

Kgt1

New member
Session

וסיכמנו בהחלטה כללית של הפורום - numb הוא השיר הכי טוב בדיסק. לא שהאחרים רעים (אגב גם לדעתי nobody's listening הוא היחיד שטיפה מעצבן) פשוט הוא באמת מדהים!

NK The man

New member
אי אפשר להחליט לאחר שמיעה אחת

חכו עוד חודש חודשיים ותראו שפתאום תאהבו יותר את breaking the habit or from the inside or lying from you...

NK The man

New member
עוד משהו, הפעם דווקא שלילי...

תקשיבו פעם, פעמיים ל- LYING FROM YOU... זה לא נשמע כמו crazy town? אז נכון, שדראונינג פחות טוב מכל השירים פה ועדיין... קצת מעצבן!

Kgt1

New member
בארבעת הימים האחרונים הקשבתי

כמות תלת-ספרתית של פעמים לשירים... אני חושב שכבר הצלחתי לגבש דעה שתחזיק לאורך זמן...

גלעד ו.

New member
easier to run הוא האהוב עלי כרגע:))

ואיך צ'סטר לעזעזל מוציא את הקול הזה?!? פשוט ענק!

mscooter

New member
ובכן... אחרי שמיעות רבות....

שתבינו, אני מתעורר עם זה בבוקר וזה מנגן לפחות 3 פעמים את כל הדיסק, ובלילה אני יושב לשמוע עוד 3 פעמים (את כל הדיסק), אז אני חושב שאני דיי מתחיל להכיר את הדיסק.. האלבום - אלבום מדהים, לינקין פארק שוב היתעלו על עצמם, כל הכבוד
01 - Foreword - פתיחה קצרה וקולעת, מעניין מה רצו שנחשוב שנישבר שם... 02 - Don't stay - כמו שצריך, שיר חזק ורועש להתחלה. 03 - Somwhere I belong - כבר היכרנו, ראינו וניתחנו, וסיכמנו שהוא שיר מדהים... 04 - Hit the floor - לדעתי דיי מעצבן, אבל עדיין אפשר לשמוע 05 - Easier to run - שיר מדהים ! אופי שקט ועצבני ביחד, פשוט גאוני! (מזכיר לי את RUNAWAY, לא יודע למה...) 06 - Faint - המוזיקה חמודה מאוד, הפיזמון יפה. 07 - Lying from you - מזכיר את WITH YOU, עוד שיר מדהים לאוסף... 08 - Figure 09 - למרות שלא הבנתי את השם, הוא שיר חמוד, מאוד דומה לקודם (שיר 07). 09 - Breaking the habit - איזה שיר !!! אני לא מפסיק לשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... 10 - From the inside - שוב, סיגנון רגוע וחזק ביחד, השילוב המנצח! שיר יפה מאוד. 11 - Nobody's listening - מוזיקה מיצרית של פירמידות, דיי תמוה, אבל מיתרגלים. שיר חמוד פלוס
. 12 - Session - אף פעם לא אהבתי את הקטעים המוזיקלים שלהם, במיוחד שנאתי את CURE 4 MY ICHE, אבל את זה עוד אני יכול לשמוע... לא משהו. 13 - Numb - שיר סיום מתאים, בדיוק במקום, רגוע ויפה. אבל זו רק דעתי

NK The man

New member
די מסכים...

בהשוואה להייבריד, אני זוכר שלא אהבתי בהתחלה את forgotten and by myself... ואח"כ התרגלתי והתחלתי ממש לאהוב גם אותם! לסיכום, דיסק ענק!!!

Kgt1

New member
hit the floor - טיפה יותר מ"דיי"

מעצבן... בfaint חובה גם לשים למילים - יש מסר ענק...

NK The man

New member
Meteora...

what a fucking huge album! after hearin it over and over again... this one is about to sell at least 20 mill worldwide.. if not more...

ArSiT

New member
אניי!!!!

אבל רק ביום שישי יהיה לי את הדיסק אז אני יוכל להגיד לך

NK The man

New member
לא יודע,

נראה לי שאת don't stay הם יוציאו שני... breaking the habit ייצא אבל יותר מאוחר!!!

ArSiT

New member
אני יודעת!!!!!

ותזכרו שאני אמרתי את זה... אני מהמרת על... Faint

eladavira

New member
figure09 dont stay or part of me

זה כנראה אחד משני הראשונה כי הם נשעמים הכי טוב מכל הדיסק אבל פארט אוף מי אולי כי הוא שיר טוב שמתאים לקליפ breaking the habit זה לא רוק כבד כמו שהם רגילים לשיר....זה רוק יותר קל מה שיגרום לאנשים לחשוב שלינקין שינו תדמית

ArSiT

New member
יווו איך ידעתי!!!

תכנסו לאתר של אמ.טי.וי ותראו

למעלה