ובכן... אחרי שמיעות רבות....
שתבינו, אני מתעורר עם זה בבוקר וזה מנגן לפחות 3 פעמים את כל הדיסק, ובלילה אני יושב לשמוע עוד 3 פעמים (את כל הדיסק), אז אני חושב שאני דיי מתחיל להכיר את הדיסק.. האלבום - אלבום מדהים, לינקין פארק שוב היתעלו על עצמם, כל הכבוד
01 - Foreword - פתיחה קצרה וקולעת, מעניין מה רצו שנחשוב שנישבר שם... 02 - Don't stay - כמו שצריך, שיר חזק ורועש להתחלה. 03 - Somwhere I belong - כבר היכרנו, ראינו וניתחנו, וסיכמנו שהוא שיר מדהים... 04 - Hit the floor - לדעתי דיי מעצבן, אבל עדיין אפשר לשמוע 05 - Easier to run - שיר מדהים ! אופי שקט ועצבני ביחד, פשוט גאוני! (מזכיר לי את RUNAWAY, לא יודע למה...) 06 - Faint - המוזיקה חמודה מאוד, הפיזמון יפה. 07 - Lying from you - מזכיר את WITH YOU, עוד שיר מדהים לאוסף... 08 - Figure 09 - למרות שלא הבנתי את השם, הוא שיר חמוד, מאוד דומה לקודם (שיר 07). 09 - Breaking the habit - איזה שיר !!! אני לא מפסיק לשמוע אותו עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם... 10 - From the inside - שוב, סיגנון רגוע וחזק ביחד, השילוב המנצח! שיר יפה מאוד. 11 - Nobody's listening - מוזיקה מיצרית של פירמידות, דיי תמוה, אבל מיתרגלים. שיר חמוד פלוס
. 12 - Session - אף פעם לא אהבתי את הקטעים המוזיקלים שלהם, במיוחד שנאתי את CURE 4 MY ICHE, אבל את זה עוד אני יכול לשמוע... לא משהו. 13 - Numb - שיר סיום מתאים, בדיוק במקום, רגוע ויפה. אבל זו רק דעתי