איך קוראים לשיר?... נכון יש את השיר SHOE ME LOVE אז איך קוראים לאותו שיר ברוסית?
א אלינושקית New member 22/5/03 #1 איך קוראים לשיר?... נכון יש את השיר SHOE ME LOVE אז איך קוראים לאותו שיר ברוסית?
D DileMMaGi®L New member 22/5/03 #3 את חדשה../images/Emo35.gif אז ברוכה הבאה תספרי על אצמך וכאלה....... לשיר קוראים "תראי לי אהבה" "פוקג'י מנה לובווי-Покажи мне любовь"
את חדשה../images/Emo35.gif אז ברוכה הבאה תספרי על אצמך וכאלה....... לשיר קוראים "תראי לי אהבה" "פוקג'י מנה לובווי-Покажи мне любовь"
D DileMMaGi®L New member 22/5/03 #4 ובקשר לכרטיסים פירסמו פה מספר לפני כמה ימים לא זוכרת אותו........
M Mrs James New member 22/5/03 #5 לשיר גם קוראים я твоя не первая סורי על שגיאות הכתיב...אני הורדתי את השיר עם השם הזה
א אלינושקית New member 22/5/03 #6 ../images/Emo41.gifאני מספרת על עצמי קוראים לי אלינה אני בת 14 מאשדוד... אממ... זהו נראה לי אם אתם רוצים לדעת משו חוםשי תשאלו
../images/Emo41.gifאני מספרת על עצמי קוראים לי אלינה אני בת 14 מאשדוד... אממ... זהו נראה לי אם אתם רוצים לדעת משו חוםשי תשאלו
א אלינושקית New member 22/5/03 #11 לא לא הייתי... יש לי בעיה במחשב לא עולים לי צ'אטים... הא ותודה על המרשמלו... אפשר עוד?
D DileMMaGi®L New member 23/5/03 #12 חחח המרשמלו זה חתימה..... פעם היה שם "רוצה זבנג בראש "ז"ל (ירדן אשמהההההההההה ירדן יא הורגת זבנגים )