איך קוראים לשיר....

איך קוראים לשיר....

שלום לכולם! עזרה!!! יש שיר של הדוברנים, שאחרי בערך 5 הופעות התמכרתי אליו אבל אין לי מושג איך קוראים לו!! הוא מתחיל ב "בעוד שבוע".... ולא יודעת מה ההמשך, אבל העודשבוע חוזר לע עצמו. מישהו מזהה?

Pagra Baleben

New member
../images/Emo26.gif

לא יודעת איך קוראים לו
אבל הוא יהיה רק בדיסק הבא, נראה לי

השיר נקרא, כמה מפתיע,

"בעוד שבוע". ולא תוכלי למצוא אותו בשום מקום כרגע -אפילו לא בקאזה- מכיוון שהוא יהיה רק בדיסק השני ורק עכשיו הם מקליטים אותו. שיר באמת יפה.

מתוקיז

New member
מישהו יודע

אם זה שיר חדש, או אם הם עושים אתו בהופעות כבר הרבה זמן? כי כששמעתי אותו ביום רביעי, הייתי בטוחה שכבר שמעתי אותו, ואני מנסה לברר איפה.

חחח...בול מה שקרה לי.

אחרי ההופעה השניה שלי הייתי בסרטים של מה נסגר איתי? מאיפה שמעתי את זה כבר... קיצור, מישהו פה אמר לי שהשמיעו אותו פעם בגלגל"צ [יכול להיות? הגיוני שאני טועה...הזיכרון שלי ואני כבר הרבה זמן לא מדברים] וגם הם מבצעים אותו הרבה זמן כבר בהופעות ככה שכנראה בהופעה הראשונה הם גם עשו אותו והמוח שלי קלט אותו [אני מאוד טובה בקליטת שירים, ממש הפחיד אותי שידעתי לשיר איתם את המילים של השיר] ומרוב הנרפים שרצו בה [היה כ"כ בסט] כנראה שלא שמתי לב ממש.

מתוקיז

New member
זה פשוט מפחיד!

בהתחלה חשבתי שאולי זה קאבר, ושמעתי את זה בגרסה המקורית, אבל זה נשמע כל כך דורבניסטי... לפחות עכשיו אני יודעת שאני לא קוראת מנגינות(על משקל קוראת מחשבות)!

למעלה