איך רואים ב14:00 את השידור החי?
E etii2 New member 4/7/06 #2 תגובה לאיך רואים את השידור החי בשעה 13:50 יעלה כבר באנר בעמוד הבית (מצד שמאל, מתחת ל"תפוז אישי") יש ללחוץ עליו בכדי לראות את השידור. השידור יתאפשר רק למי שהפך את תפוז לעמוד הבית שלו.
תגובה לאיך רואים את השידור החי בשעה 13:50 יעלה כבר באנר בעמוד הבית (מצד שמאל, מתחת ל"תפוז אישי") יש ללחוץ עליו בכדי לראות את השידור. השידור יתאפשר רק למי שהפך את תפוז לעמוד הבית שלו.
L lightflake New member 4/7/06 #7 הצלחתי זה באמת היה בנביאים 18 הדר בחיפה... ושני עורכי דין לקחו תכסף בתוך 10 שניות בדיוק!
L lightflake New member 4/7/06 #6 הבנתי למה לא ראיתי בהתחלה כי בהגדרו ת "פרטיות" שלי היה לחוץ "חסום פריטים קופצים" אז תדעו שצריך לשחרר את זה...
הבנתי למה לא ראיתי בהתחלה כי בהגדרו ת "פרטיות" שלי היה לחוץ "חסום פריטים קופצים" אז תדעו שצריך לשחרר את זה...
L lightflake New member 4/7/06 #19 למעלה תכנס לכלים>אפשרויות>פרטיות> ואז יש לך למטה לסמן ביטול פופאפס (פריטים קופצים)... זה הכל... ואז כמה דקות לפני הזמן בעמוד הראשי כתוב ללחוץ כדי לראות את השידור.
למעלה תכנס לכלים>אפשרויות>פרטיות> ואז יש לך למטה לסמן ביטול פופאפס (פריטים קופצים)... זה הכל... ואז כמה דקות לפני הזמן בעמוד הראשי כתוב ללחוץ כדי לראות את השידור.
H Hatotah1 New member 4/7/06 #13 אז למה לעשות את זה קשה? עובדה שהרוב המוחלט לא ראה, עשיתי את תפוז לאתר הבית וביטלתי פופאפים לפני חצ ישעה...עדין לא ראיתי...מסריח פה משהו
אז למה לעשות את זה קשה? עובדה שהרוב המוחלט לא ראה, עשיתי את תפוז לאתר הבית וביטלתי פופאפים לפני חצ ישעה...עדין לא ראיתי...מסריח פה משהו
J jimmid New member 4/7/06 #16 אני עדיין לא מצליחה לראות...../images/Emo7.gif כבר 14:30 ואני רואה רק את השידור מאתמול למה???? וזה מאוד מסריח...
אני עדיין לא מצליחה לראות...../images/Emo7.gif כבר 14:30 ואני רואה רק את השידור מאתמול למה???? וזה מאוד מסריח...
ד דניאל הרוסונרי New member 4/7/06 #14 שקרן אין לייב ותפוז אישי זה בצד ימין ולא בשמאל כמו שהמנהלת הזונה אמרה
E elilan New member 4/7/06 #10 נכון מאוד לי זה הצליח להכנס לסרטון השידור חי ... אבל לא מראים כלום זה לא מראה אותך איפה את???