איך שאני שמח

איציקB

New member
איך שאני שמח

איך שאני שמח שהמפלגה ממשיכה קדימה חח אני חשבתי שחס ושלום יקרה משהו נורא ונתרסק! חייבים להמשיך למשוך עוד קצת עד הבחירות. אולמרט בלי צעדים פזיזים!. לדעתי אולמרט חייב לעשות מבצע צבאי רחב היקף (שלא יסכן כמובן חיילים) כדי שהציבור יראה שיש לו גם עתיד צבאי מבטיח!. שידפוק על הפח של האוטו "תתחילו לעבוד" כמו ששרון אז אמר!!! אין סטיקרים למפלגה?

Haemek

New member
כמה חוכמה יש בהודע זו

כלומר אתה יודע שקדימה זה בלון, אבל "חייבים להמשיך למשוך עוד קצת עד הבחירות. אולמרט בלי צעדים פזיזים!" ואחרי הבחירות , אז כבר יהיה בסדר כי כבר נבחרנו, אפשר יהיה להראות את כל הזבל... הרבה חוכמת חיים צבורה בהודעה זו.

NIKESTYLE

New member
אתה מדבר כאילו אתה חבר באיזה

חברת יחסי ציבור שעושה פרסומת לחברה סלולרית או משהו כזה. מה זה מבצע רחב היקף -כדי שהציבור יראה שיש לו עתיד צבאי מבטיח???? מה זה ידפוק על פח האוטו-תתחילו לעבוד??? נראה לך שחיילים הם בובות במדינה הזאת ???שולח אותם לפעולה צבאית רק כדי להראות שלרה"מ החדש יש ביצים ???? אתה לא חלק מהמדינה ??? בשבילך הכול זה מסע בחירות ותדמית של ראש ממשלה ??? ככה משווקים במבה ולא השקפות פוליטיות

איציקB

New member
תעשו לי טובה אינטליגנטים....

זה ידוע שכל מפלגה חדשה יכולה לקרוס ולהרס ע"י אנשים שיחליטו לעזוב. ככה קרה לליכוד ולעבודה. ואני לא רוצה שאנשים יעזבו את המפלגה כדי לא לגרום לכך שיראה לכאורה כי המפלגה בצרות. בקשר למבצע צבאי - אין מנוס מכך!!! לא נשב בחיבוק ידים לנוכח הקסאמים נופלים על שדרות!. ומה הקשר בובות?! אני לא רוצה שהם יפגעו לכך יש להפגיז אותם מהאוויר ומהקרקע גם במחיר פגיעה באזרחים...

NIKESTYLE

New member
מפלגה לא בצרות אנשים מביאים צרות

על המפלגה. אם יש דרך ,יש מצע יש עקרונות אז אין שום סיבה לבעיות.ואם יש בעיות בבית ויש גורמים פליליים,מילטנטיים,בעייתים אז תדאג להעיף אותם מחוץ למפלגה.אני לא רוצה להגיד לך שדרך ההתמודדות של שרון בליכוד והעריקה לקדימה היא בפני עצמה תרגיל מסריח. לגבי מבצע צבאי אמרת בפירוש שזה בשביל להראות שלאולמרט יש תדמית של בטחוניסט.השיקול של הקסאמים נכון השיקול של איך זה יציג את אולמרט מוטעה.

למעלה