איך שבעיקר סקס, אקטואליה, ושאר צהובים ממולצים

שור3

New member
איך שבעיקר סקס, אקטואליה, ושאר צהובים ממולצים

לא שאני חושב שאני מאור הגולה, אבל כתבתי מספר דברים גם עם טעם וגם ברומו של עולם. אולי תעשו פינה לפרסומים רציניים, תנו תמיכה גם לאיכות ולא רק לרומן הרומנטי. תודה

שור3 ../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

קוראת מה מתפרסם ומתחלחלת. כמו מה שהופיע אתמול נדמה לי " הזמנתי לארוע שתי לסביות האם להביא את הבת שלי לארוע כדי שלא תהיה לסבית?" מה זה השטויות האלו? או "כשאני פוגשת מישהו שהשתמט מהצבא לצאת איתו או לא?" או מה שמופיע עכשיו "אני גבר שמשלם מזונות אז למה אני צריך לקנות לילדים עוד?" הבלוגיה הפכה לצהובון אחד גדול ! ! ! ובליל של שטויות ממש דילמות ברומו של עולם או דברים שמעניינים מישהו או כתיבה יוצרת.

דנטל

New member
אז על מה דיברת?

ציינת שאת מתייחסת להמלצות מאתמול (כלומר, כבר שלשום) ושהן מהבלוגיה. עכשיו את אומרת שאת בכלל לא יודעת אם יש המלצות בפורמט החדש, אז מאיפה הבאת את הציטוטים?

דנטל

New member
אני קראתי, כמה פעמים את קראת את מה שהגבת לו?

את כתבת "מסכימה עם כל מילה". אחת מהמלים שהתיימרת להסכים עמן היא מומלצים.

כי כנראה יש אנשים ששכחו שתפוז

זה לא רק בלוגיה

דנטל

New member
יפה! אז מה הקשר לבלוגיה ולפורום הבלוגיה?

את לא באמת צריכה לענות
.

טל לוין

New member
אני חושבת שיש איזון די הוגן

בעמוד הראשי של תפוז, בין תכנים מגוונים. מה לעשות, שור יקר, שהכניסות לתכנים 'עם טעם וברומו של עולם' לדבריך לא תמיד אהובים על הגולשים של האתר הזה. אז נכון, כאתר תוכן אנחנו צריכים לתת משקל הוגן לכמה שיותר דעות ונושאים - מאידך, אין מה לעשות - מדד הכניסות הוא מדד שאנחנו חייבים להתחשב בו. בסופו של דבר, אם אנשים לא יכנסו לאתר - גם לתכנים שברומו של עולם לא תהיה חשיפה.

למעלה