איך שדברים משתנים...

goldfish11

New member
איך שדברים משתנים...

אני זוכרת שלפני כשנה הסתכלתי על התמונות האלה בהשתאות אין קץ... נראה לי פלא עולם שמיני לנסות ליצור פרחים כאלה. והיום? הם עדיין מקסימים בעיני, ועשויים סופר מקצועי ואני עדיין לא הגעתי לרמה הזו. אבל... היום זה הרבה פחות סינית בשבילי... מה דעתכן?

אור224

New member
"הבלתי מוכר,הפך להיות מוכר"../images/Emo127.gif

ה"בלתי מוכר,הפך להיות מוכר". ה"בלתי מוכר, הפך להיות אפשרי". לגבי זוהי ההתנסות,שבאה עם הזמן, בלי לפחד, מניסוי וטעיה. מבחינתי "למידת השיטה" היא לנסות,לגעת,לחקור ,לא לפחד ולהנות מעצם הלמידה של התכונות הגלומות בחומר (הצמר) והשיטה (הליבוד). כמובן,שיש עוד הרבה מה ללמוד, היכן להשתפר ומה לתקן ,אך בזה טמונה ההנאה-להגיע לרמה מקצועית יותר ולשפר עוד ועוד.

אור - לא הייתי יכולה לאמר את אשר

כתבת בנסוח מוצלח יותר.דברייך מתמצטים את אשר אנו עושות ולא רק בליבוד. מי שאוהבת ללמוד ,תתנסה ותצליח.

md55

New member
חושבת כמוך, צריך רק להאמין חזק חזק

ומי שמנסה מצליח

מדהים../images/Emo70.gif

גם מה שאמרת וגם הלינק
בא לי להכין עכשיו עוד שרשראות......... צריך להוסיף עוד כמה שעות ליממה.....

אור224

New member
גם אנחנו חשבנו בדיוק ככה

לאא לאט עם תרגול, אנחנו לומדות ומתקדמות.

אתן לומדות לבד?

או שעוברות איזשהן סדנאות בסיסיות? אפשר לקבל המלצות על סדנאות בתחום? אני גרה באיזור השפלה.

אור224

New member
היי karnona../images/Emo140.gif

בפורום מועברות בסדנאות, בכל פעם בנושא אחר-ליבוד רטוב,ליבוד מחט, במגוון נושאים. כאשר מועלית הודעה על מפגש/ סדנא בנושא מסויים,הבנות המעוניינות להשתתף שולחות מסר לסמדי או אלי.הבנות הפעילות בפורום משתתפות בסדנאות בתשלום סמלי למדריכה ולמארחת.. כמ'וכ תמצאי בטאגליינס (בסרגל בכחול למעלה) סדנאות ווירטואליות אשר הועברו בפורום. הסדנאות כוללות צילומים של שלב אחר שלב וכן הסברים מפורטים. את מוזמנת להישאר עימנו וללמוד יחד איתנו. בנוסף אנו לומדות לבד מאתרים, ספרים ,מתנסות ,מלמדות ומעשירות זו את זו.

תודה על קבלת הפנים החמה

ועל ההסבר המפורט. אשמח להשתתף בסדנאות שלכן ובהחלט אנסה לעבוד לפי הסדנאות המצולמות. מקווה להראות תוצאות בקרוב.

smady a

New member
גולד פיש אכן זה פלא שמצמר

מים סבון ועבודת כפיים. אפשר להכין יופי של דברים. והנה את ניסית והצלחתתתתתתתתתתתת מקסים .

ענ2ת

New member
לקח לי זמן לקלוט שהפרחים האלה

הם מעשי ידייך כל כך יפה
כל כך מקצועי שיחקת אותה גולדפיש

goldfish11

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifה ב ה ר ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי מושג איך הגעתן למחשבה שאני יצרתי את הפרחים האלה. נהפוך הוא, כתבתי בפירוש שהתבוננתי בהם בהערצה בשנה שעברה. יש לי את האיכויות שלי אבל לצערי אני עדיין לא "שם" ולא הגעתי לרמה שלה... הפרחים המ ה מ מ י ם ממש לא שלי אלא של האמנית שבקישור. שמה Gail Crosman Moore וקטונתי...אולי עוד שנה...
תודה למי שהפנתה את תשומת לבי לטעות. זכויות יוצרים זה דבר חשוב מאד.

ענ2ת

New member
../images/Emo9.gif ואני מאמינה

שמאוד בקרוב גם את עושה כאלה וגם יותר יפים

למעלה