איך שהסוד עובד

איך שהסוד עובד

מדהים, פשוט מדהים. אתמול בערב ההשקה הבנתי מה עשיתי לא נכון- חשבתי על הדברים בצורת עתיד, לא בזמן הווה. אחרי ההשקה היתה הופעה שרציתי להגיע אליה. החלטתי להשתמש בסוד כדי להגיע בזמן יחסית. כל הזמן אמרתי לעצמי "אני מגיעה בזמן, אני מגיעה בזמן" והגעתי היישר לשיר השני. בהתחשב בזמן שעמד לרשותי (בערך רבע שעה, כשתוסיפו את הרמזורים. אין חיפוש חניה כי נסעתי במונית) אכן הגעתי בזמן. הפחד העיקרי שלי היה להגיע ולפספס את ההופעה של חברה טובה, שהיתה אמורה להופיע ראשונה עם הלהקה שלה. ואכן, לא פספסתי. וההשקה- הופתעתי מכמות האנשים שבאו. פשוט לא היה אפילו איפה לעמוד בשלב מסויים. לקחתי איתי כמה דברים, ובהזדמנות הראשונה אקרא את הספר.

מרי לי

New member
שלשום הגעתי לרכבת ככה../images/Emo24.gif

הייתה לי רכבת לת"א ללימודים ב08:05, יש לי רבע שעה /20 דקות נסיעה עד לתחנת הרכבת, אלא שבבוקר הסתכבתי עם העדשות וכשהסתדרתי כבר היה 07:52 עליתי על מונית השירות, ואמרתי לעצמי שאני עייפה, שעבדתי עד 4, ואני בדרך ולא מוותרת והכל יסתדר לטובה, אני מגיעה היום בזמן ללימודים - לא לרכבת - אלא ללימודים עגעתי לתחנת הרכבת ב08:04 ואמרתי לעצמי, הרכבת מאחרת, הרכבת מאחרת, היא אכן איחרה ב10 דקות והגעתי בזמן ללימודים, ועוד הספקתי לאכול

CrazySheep111

New member
קרה גם לי../images/Emo6.gif

יום שישי נסעתי לראות את חבר שלי ורציתי להספיק לאוטובוס של שעה מסויימת...הכל היה נראה אבוד, וכבר רשמתי ליפיוף שלי שרק נס יביא אותי בזמן לאוטובוס המוקדם. התחלתי לדמיין את הכביש ריק ושהאוטובוס מאחר. על השניות השגתי אותו, כשהו איחר יותר מ10 דק'
בד"כ מטרופולין מדייקים

kikona126

New member
יש לי פה אורחת ../images/Emo24.gif

או שהיית פה כל הזמן ולא שמתי לב?

CrazySheep111

New member
חחח../images/Emo9.gif

אני נכנסת מדי פעם לבדוק...
פשוט בהתחלה הפורום לא התחדש הרבה, אז לא נכנסתי
היי8-|

ע ו פ ר ה

New member
שבת שלום

גם אני הייתי בערב השקת הספר. היה מאוד מרשים גם לראות את כמות האנשים וגם לשמוע מה שנאמר. אני מצרפת קובץ שבו העליתי על הדף דברים שנאמרו שם. באהבה עופרה

ע ו פ ר ה

New member
היי קיקונה

בהחלט אפשר להוסיף את זה למאמרים. הבאתי את הדברים בשם אומרם. באהבה עופרה

Purple Mushroom

New member
גם אני הייתי בערב ההשקה שלשום.

אצלי הבעיות שאני רוצה לשנות בי , קצת שונות . ואת הכח של הסוד , השתמשתי בו יותר נכון , בזה שרציתי , והגעתי ל"הרצאה"-השקה הזאת . בקשר להגעה להופעה וההגעה לשיר השני בהופעה, מזכיר לי שגם אני לפני כמעט שנה וחצי , הגעתי לשיר השני בהופעה , שהיא היתה איזה הופעה של פעם בחיים : ההופעה של רוג'ר ווטרס בנווה שלום (כאחד ממאה איש מכל אוכלוסיית ישראל היו שם , לפי חישובים מסויימים) . לפי זכרוני השיר היה " set the control to the heart
of the sun
". אגב , לאיזו הופעה הלכת שלשום בלילה של ה 11.10.2007 ? ליל חמישי ?

ההופעה

ערב אלטרנטיבי לזכר להקת "המכשפות" שהיה מדהים ביותר. כמעט כל האנשים שאני אוהבת בחדר אחד.. היה מעולה.

דברים מסתדרים

לפני כמה ימים נודע לי שיש לי שני דברים מאוד חשובים בהפרש של שעה, אחד ברמת גן ואחד בבאר שבע. חשבתי הרבה לגבי איזה מהם כדאי לי לדחות... מאוד השתדלתי לא להתעצבן ובאמת להרגיש עם זה שלווה, להאמין שהדברים באמת קורים לטובה, גם אם זה יוצר לי אי נוחות קלה כרגע, ולהמשיך להגיד את המשפטים החיוביים שלי. היום בבוקר קיבלתי טלפון ששואל אם אפשר להקדים אחד מהם בכמה שעות.
תודה למי שסידר זאת בצורה כל כך מושלמת.

gils33

New member
גם אני רוצה

לפני שבוע הייתי אמור להגיע ב- 08:00 לאיזשהוא מקום, התעוררתי קצת מאוחר 07:45 מרחק הנסיעה בד"כ בלי פקקים 17 דקות ואמרתי אין מצב שאין פקקים. יצאתי מהבית והדרך פשוט זרמה לה כמו נהר שקט הגעתי ב- 08:05 ולא בנסיעה מטורפת, תוך שאני אומר לעצמי כל הזמן אתה מגיע בזמן,אין מה להילחץ,אתה תגיע תקראו לזה ה"סוד" אני חושב והגעתי. תודה ליקום ע"כ

למעלה