איך שואבים פוסטימון ?

יעלה-

New member
איך שואבים פוסטימון ? ../images/Emo5.gif

20 דקות נימדדו על השעון עד שהתגברנו על כל ענין שאיבת תוכן של 4 אמפולות פוסטימון (מטרודין) למזרק. מה זה צריך להיות? לא עזר כוח לא עזר מוח,אנחנו מושכים והואקום מושך הכל חזרה פנימה. מה פוספס? יש טכניקה להחזיק את הבקבוק או המזרק שמקל על המאבק הזה? מישהי הצליחה להוציא את כל תכולת האמפולה? חסרת נשימה ומותשת מהמאבק מצפה לעיצה.

יעלה-

New member
מקפיצה לעצמי

השאלה שלי ניקברה מתחת לדיונים על פרוגסטרון ותמיכות ואני באמת מבקשת פתרונות אם מישהי יודעת, כי ממחר אני רוצה להזריק לבד וזה מאד קשה להסתדר עם החומר אלא אם עשינו משהו לא נכון. האחיות במרפאה לא רצו לתת הסברים

yaelhul

New member
הי יעלה - תשובות לגבי הפוסטימון

רק עכשיו ראיתי את הודעתך. אכן קצת קשה להתמודד עם הואקום בבקבוקוני האבקה של הפוסטימון. מה שאנחנו עושים זה למלא את המזרק במדלל + הרבה אוויר, וכך יש פחות ואקום בתוך הבקבוק. אכ"כ מנערים את הבקבוק היטב שכל האבקה תימס (כי היא נדבקת לדפנות), מחזיקים את המזרק בצורה אנכית כשהוא למטה והבקבוק מוחזק מעליו על המחט, עם יד שמאל תומכים בבקבוק ובמזרק וביד ימין שואבים. זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע. מקווה שעזרתי. יעל.

yaelhul

New member
ועוד דבר קטן...

כדי לשאוב ממש עד הטיפה האחרונה, תנמיכי את המחט של המזרק עד השקע של פקק הבקבוקון (כשהמזרק למטה והבקבוקון הפוך מעליו). שם מתרכזות הטיפות האחרונות של החומר, וזה מאפשר לשאוב ממש הכל ! אם יש לך לשאוב יותר מאפולה אחת - אפשר וגם עדיף באותו מדלל: שואבים מדלל, מכניסים את תוכנו לבקבוקון, שואבים את התערובת, מכניסים אותה לבקבוקון השני, וכך הלאה. אני עושה את זה עכשיו עם 3 אמפולות ומדלל אחד. בהצלחה יעל.

לא יודעת, זה קשה... ../images/Emo4.gif

היתה לי בעיה דומה עם הדפרילין (מה שמביאים היום במקום דקפפטיל קצר). גם הוא מגיע באמפולות עם וואקום וירקתי דם עד שהצלחתי להוציא את כל החומר. אני הייתי צריכה להתמודד עם אמפולה אחת בכל יום. אני לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה לשאוב ארבע אמפולות. זה ממש מייאש. אולי כדאי לגשת לאחות בקופ"ח ולבקש ממנה טיפים לשאיבה מכאלה אמפולות? (למה בטלויזיה זה נראה כל כך פשוט בכל תכניות הרפואה למיניהן?) חנה

נוג

New member
טיפ לשאיבה ../images/Emo13.gif

יעלה שלום, הבעיה מוכרת, מה שהייתי עושה כאשר הזרקתי פוסטימון הוא לקחת מזרק יותר גדול של 5 סיסי. להכניס אורי לתוך האמפולה של החומר ואז החומר נשאב לבד לתוך המזרק. את מושכת את הבוכנה של המזרק לחצי ואז מזריקה את האויר לתוך האמפולה של החומר. תנסי כך האחות לימדה אותי כדי להקל אל המלחמה. בהצלחה נוג

יעלה-

New member
תודה בנות על כל העצות

ננסה לישם היום בתקוה שהפעם ילך יותר קל כי אתמול זה היה סיוטון לא קטן.

למעלה