יש לי מכר, עלם חמודות. כבן 35, עובד, רווק, נראה סביר, ופנוי ניסיתי לשאול מה הסיפור שלו ניסיתי להכיר לו כמה ילדות חביבות כלום איך לשאול אותו אם הוא מעדיף בחורים? או לברר מה הסיבה כלומר- לא טוב שהוא יישאר רווק. אושר זה לא הכל בחיים
אני יודע כמה שהזוגיות זה דבר טוב אני יודע עד כמה אדם שאין לו זוגיות הוא אדם עם חוסר, שלא להגיד פגימה וכשאני רואה אדם פנוי, שאין שום סיבה אמיתית להיותו פנוי והוא אדם שאני קצת מחבב אותו זה מפריע לי אז ניסיתי לעניין אותו לא הצליח ואם הוא מתעניין בבחורים כדאי שאפסיק לנסות להכיר לו בחורות ולא, לא אכפת לי אם הוא לא מעוניין שאדחף אם הייתי מקשיב ל"אל תידחף" עד היום הייתי רווק ובתול....
מה הסיבה שלמרות החברות הקרובה כל כך, אתה נמנע בישירות וביושרה שלך, לשוחח על הנושא עם החבר? האם אתה מזהה עוד מקומות בחייך שאתה נמנע מתקשורת שמביכה אותך? מוזמן לשתף כמובן...רק אם מתאים לך. יום נפלא ומחוייך לך ולכולם
כבר פרוייד עמד על זה והרי - ההבדל בכרומוזומים כמעט זניח. לכל אחד מינון שונה של כרומוזומים, בין אלה הכללים, ובין אלה הזכריים / הנקביים. אם אדם מגדיר עצמו כחד מיני - זה לא אומר עליו כלום. לא על אהבת האדם שבו, לא על יכולתו לבשל / לצייר / לכתוב / להרצות או - כל מה שתרצה... אז - באמת: מה זה משנה לך?
כל המאיטים כדי לראות מה קרה אינם "סקרנים" אלא מציצנים עלובים, חסרי כל מודעות חברתית, שהרי אותה מציצנות עלובה מסקנת את שאר הנוסעים וגורמת לפקקים. ובהשלחה אליו - אותה מציצנות היא המעודדת רכלנות וכיעור...
נסה במהלך שיחה לעשות לו מאין סחיטה עדינה עם היד במקום הקדוש !!! אם העישונים שלו מתרחבים .... הוא בטוח הומו . מוהנדס לא אחראי לכל תוצאה אחרת שעלולה להתרחש בחברות