איך שוכחים מישהו שאוהבים?

מיטללל

New member
אחחח החלטת ללכת על שאלה קלילה,אה?

בדיוק אתמול כתבתי (בפורום אחר
) את ההודעה הבאה : • מכירים את זה ש... אתם בטוחים שהתגברתם על מישהו לגמרי ואז מדברים איתו ומגלים שטעיתם? זוועת עולם :/
לא חושבת שהמטרה צריכה להיות 'לשכוח' זה פשוט בלתי אפשרי... אבל כן, חייבים להתעסק ב"זה" כמה שפחות לא לדבר על זה לא לשקוע בזה לא להתעסק בדברים חומרניים שקשורים (תמנות, מתנות) לא שוכחים אבל עם הזמן זה פחות צובט בלב, פחות חונק :/

חןשסק

New member
אבל כמו שחברות שלי אמרו לי

עם הזמן זה יעבור, לא שוכחים אף פעם, אבל גם לא חושבים על זה כל הזמן. קלישאה- אבל זמן מרפא (דברים מסויימים...)

לכי למקום מבודד

ותעלי את כל הזכרונות ממנו ותנסי לזרוק את כל מה שחיובי אצלו ותיזכרי רק בשלילי אצלו מה לא היה טוב אצלו תזכירי לעצמך למה נפרדת ממנו זכרונות טובים אפשר להפוך לרעים על ידי תודעה ככה אני התגברתי על האקסית שלי

אז תנו לי "להקל" על השאלה....

מה עושים במצב ש... יש מישהו שאוהבים, והוא אוהב חזרה. רק הזמן לא מתאים עכשיו. צריך לחכות כמה חודשים עד שהקשר יהיה שוב אפשרי (בגלל מרחק שלא הפריע בשלוש השנים האחרונות, אבל עכשיו עקב לחץ משני הצדדים צריך "הפסקה"). אבל זו עדיין פרידה. וזה כואב. כי מצד אחד אי אפשר להתנתק סופית, כי יודעים שהוא האחד (וגם הצד השני חושב ככה). אבל הזמן הזה כואב. ומרגיש שבא לשכוח. אוח בטח בלבלתי את כל ההודעה
אבל זה בערך הבילבול הענקי שיש ב

בובה

לא כדאי לשכוח אם הוא האחד פפשוט להתעסק בדברים אחרים ובטח לא להמשיך ולשמור על קשר כי זו לא פרידה באמת וזה רק מכאיב כל פעם מחדש. מיטל צודקת, בנתיים יש להתנתק מכל דבר חומרני, לנקות את החדר והסביבה מכל מה שקשור.. לחכות בסבלנות ובנתיים להתרכז בדברים אחרים. ואת עושה את זה יפה מאוד!!!! ואנחנו עוד נמשיך לדבר על זה.

לא שוכחים...

גם אחרי שנים, נשאר טעם של זה. נותנים לזמן... לחלוף... אם באמת רוצים "לשכוח".

למעלה