איך שולחים הודעה זהה לכל רשימת החברים בפייסבוק ?
S shoosh2607 Member מנהל 18/11/16 #2 אי אפשר במכה צריך לפתוח הודעה ולהקליד את כולם. אגב - אתה עלול להיחסם על דבר כזה כיוון שפייסבוק חושד בספאם כששולים הרבה הודעות בבת אחת
אי אפשר במכה צריך לפתוח הודעה ולהקליד את כולם. אגב - אתה עלול להיחסם על דבר כזה כיוון שפייסבוק חושד בספאם כששולים הרבה הודעות בבת אחת
S shoosh2607 Member מנהל 18/11/16 #4 כן או לפתוח הודעה חדשה ולהקליד ידנית את השמות אבל אז יכול להיות מצב שכולם יראו את כל המכותבים (אני לא בטוחה בזה אבל אולי)
כן או לפתוח הודעה חדשה ולהקליד ידנית את השמות אבל אז יכול להיות מצב שכולם יראו את כל המכותבים (אני לא בטוחה בזה אבל אולי)
B BobboVilla New member 20/11/16 #5 בעבר, במצב כזה כל המכותבים יהיו גלויים אחד לשני אני לא יודע אם זה השתנה או לא - לא קיבלתי או שלחתי הודעות בתפוצת נאט"ו בזמן האחרון.   תחשבי על זה ככה - זה כמו באימייל עם כמה מכותבים - אם את לא שמה את רשימת האנשים ב-BCC, כולם יראו את כולם.
בעבר, במצב כזה כל המכותבים יהיו גלויים אחד לשני אני לא יודע אם זה השתנה או לא - לא קיבלתי או שלחתי הודעות בתפוצת נאט"ו בזמן האחרון.   תחשבי על זה ככה - זה כמו באימייל עם כמה מכותבים - אם את לא שמה את רשימת האנשים ב-BCC, כולם יראו את כולם.