איך שומרים על אמונה כשהשגרה מעיקה?

lana24

New member
אני מתכוונת לזה

שהשגרה מקהה את הרגשת האמונה והכוח התמון בנו.
איך גם עם זאת שומרים על אופטימיות אמונה וכוח רצון?

ממ

אני לוקחת את האמונה מהסביבה שלי.. למזלי אני מוקפת באנשים עם אמונה ממש חזקה..
וגם נאזרת במחקרים ודברים יציבים..

הולי 101

New member
שוברת שגרה

קחי לך חופש יום אחד ותעשי לך יום כיף
תקראי ספר טוב , צאי לבית קפה עם חברה או שאפילו תתכנני לך טיול קטן למקום קרוב בחו"ל לסופ"ש

רותי 11

New member
ראשית את כאן וכאן כל פעם

מחזקים את המקרום הזה דרך דיונים וכדומה
ועם עצמך תפילות כמו שנארמ והכי חשוב
מדיטציות ומנטרות מחזקות

מצטרפת להולי ורותי ורוצה להוסיף כל הזמן להיות

בעשייה חיובית ,יוגה , מדיטציות , מסאג׳ים ( פעם בשבוע/ שבועיים/ חודש אבל ממש כל כמה זמן ) שינה טובה בצהרים ( פשוט לברוח יום אחד מוקדם מהעבודה ולעשות בשביל עצמך)
יש המון פגישות ״רוחניות״ של אנשים שעולות סכום סימלי - זה מעשיר את הנשמה , מחזק אותה ואם נתקלים בקושי בחיים מגיעים
לקנות לעצמך זר פרחים , לשתול פרח חדש בעציץ , או לשתול נענע בעציץ ולהנות ממנה
להקיף את עצמך באנשים טובים ולהתרחק מאנשים רעים או בעלי אנרגיה שלילית.
כל דבר שעושה טוב לגוף ולנפש מחשל לטווח הרחוק

lana24

New member
אחחח הכל נשמע כל כך כיף

רק חבל שאני לא מוצאת את הזמן
ואם כן אז אני לא מרוכזת ועייפה
אני אוהבת שיש לי אפשרות לשרת בצהל וגם לעבוד אבל בתכלס זה שוחק ואני מאד דבקה במטרות מסויימות אבלבמטרות כאלה שלדעתי יותר חשובות פתאום אני מאבדת את זה חח
לפני שינה אני מנסה להתפלל ולהתרכז
ואני קוראת ספרים מידי פעם
בדיוק עכשיו אני קוראת ספר "אלף" של פאולו קואלו
הוא משלב בספר הזה את החיים שלו שהוא מרגיש לא שמח יוצא למסע ומספר חוויות רוחניות שעוברות עליו
מאז שקראתי את "האלכימאי" אני רק מתוקקת לקרוא את כל הספרים שלו
לפעמים אני לא מבינה על מה הוא מדבר ואז כשמגיעים לפרק הבא פתאום מבינים והוא מפוצץ את הספריםשלו בחומר למחשה ומסרים מאד נעימים

מציעה לך (בגלל המחסור בזמן ) לנסות ולהתחיל

בהליכה של 30 דק׳ בשעות הערב( נגיד בסביבות 19:00 בערב) כאשר מזג האוויר הקריר עושה נפלאות לגוף , קחי לך בקבוק מים ואיזה אם פי עם מוסיקה שאת אוהבת . אני מבטיחה לך שאחרי הליכה בקצב אחיד ( לא מהיר ולא איטי מידי) את פשוט תהיי מאושרת , שלוות נפש מדהימה שמקבלים בהליכה זו המתנה הכי גדולה שיש .
(אם יש לך יור זמן תזרימי לכיוון השעה אבל אל תתישי את עצמך לפחות בהתחלה תעצרי אחרי שעה ולא יותר )
בהצלחה

למעלה